«Όλοι θέλουν Τούμπα!»

Από inpaok.com: Το INPAOK βρέθηκε στην προετοιμασία της Βασιλείας στη Γερμανία, λίγες μέρες πριν την πρώτη μάχη του Champions League κόντρα στον Δικέφαλο (24/7 στην Τούμπα) και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το αστέρι της ομάδας, Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ.
Πηγή: inpaok.com
«Όλοι θέλουν Τούμπα!»

Ο Ολλανδός επιθετικός έδειξε να γνωρίζει πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το μεγάλο κίνητρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τις παλαιότερες φήμες περί ενδιαφέροντος των «ασπρόμαυρων» για την απόκτησή του, ενώ αποθέωσε την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Αναλυτικά ο στράικερ της Βασιλείας δήλωσε στο INPAOK:

Για το πόσο σημαντικό είναι να προκριθεί η ομάδα του στο Champions League:

«Και οι δυο ομάδες θέλουν να προκριθούν και αυτό είναι το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ζόρικη ομάδα, σε αυτήν την διοργάνωση δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και είναι δύσκολο να παίξουμε απέναντι του. Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά σε λίγες ημέρες θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Θα προσεγγίσουμε αργότερα πιο αναλυτικά αυτές τις αναμέτρησης. Προς το παρών σκεφτόμαστε περισσότερο τους εαυτούς μας και πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, πως δεν θα είναι εύκολο ματς».

Για το τι περιμένει να αντιμετωπίσει στην Τούμπα:

«Περιμένουμε να έχει φοβερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, είναι ένα γήπεδο που όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν εκεί, ο ΠΑΟΚ είναι διάσημος για τον κόσμο του. Σε στάδια όπως αυτά είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκεί και θα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να αγωνιστούμε Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο ματς».

Για το αν ισχύουν οι φήμες που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του:

«Υπήρξε περίοδος που κάποιοι σύλλογοι ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά εγώ είμαι προσηλωμένος στην δουλειά μου στην Βασιλεία, αν υπάρξει κάτι σημαντικό τότε μόνο θα μου μιλήσει ο ατζέντης μου για αυτό. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω στον ΠΑΟΚ. Διάβασα τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως η ομάδα ενδιαφέρεται για εμένα, όμως αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει στο μέλλον, πάντως, προς το παρών είμαι χαρούμενος στην Βασιλεία και περιμένω πως και πως να αντιμετωπίσω τον ΠΑΟΚ».

Για τα στοιχεία που γνωρίζει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τα χαρακτηριστικά της ομάδας:

«Αυτήν την στιγμή είμαστε ακόμη στην διαδικασία προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι του Ελβετικού πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα θα δούμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ, ακόμη δεν ξέρουμε πράγματα για την ομάδα, αλλά θα επικεντρωθούμε τις επόμενες εβδομάδες αναλύοντας τους παίκτες του, τις αδυναμίες του και γενικότερα τα χαρακτηριστικά τους».

Διαβάστε ακόμη...