Κλέβει τις εντυπώσεις ο Ελ Καντουρί

Από arenafm.gr: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί εξελίσσεται σε έναν από τους πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Κλέβει τις εντυπώσεις ο Ελ Καντουρί

Στο φιλικό με την Στεάουα πέτυχε το τρίτο του γκολ μετά τα δύο που είχε σκοράρει με την Άντερλεχτ και δείχνει να δίνει λύσεις εκεί που τις χρειάζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εκτιμά τις ικανότητες του Ελ Καντουρί και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι τον χρησιμοποιούσε σε πολλούς αγώνες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου παρά το γεγονός ότι του είχε ασκηθεί κριτική για την επιμονή του. Ο Λουτσέσκου τον θεωρεί έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που εκτός των άλλων ξέρει και τον τρόπο να γίνεται ο ίδιος επικίνδυνος και ο Μαροκινός αρχίζει να δικαιώνει και τον προπονητή του αλλά και αυτούς που τον επέλεξαν και τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι.

Η προετοιμασία άλλωστε η φετινή είναι ουσιαστικά η πρώτη του με τον ΠΑΟΚ και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό της περασμένης σεζόν.

Απέναντι στους Ρουμάνους της Στεάουα φάνηκε στην πράξη ότι ο Καντουρί μπορεί να συνυπάρξει με τον Πέλκα στην ίδια ενδεκάδα και μάλιστα με επιτυχία.

Το σίγουρο είναι ότι με τις εμφανίσεις του ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν αφήνει περιθώρια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να σκεφτούν καν το ενδεχόμενο να του επιτρέψουν να επιστρέψει στην Ιταλία. Το ενδιαφέρον της Φροζινόνε είναι υπαρκτό, ωστόσο δύσκολα ο Δικέφαλος μπορεί να αφήσει το Μαροκινό, αυτόν που εμφανίζεται στην προετοιμασία να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...