Ο Βιεϊρίνια αποφάσισε, επιστροφή με γκολ στο «20»

Από sdna.gr: Απόφαση ελήφθη για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε στο νούμερο "20" και το πανηγύρισε με γκολ στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Στεάουα.
Πηγή: sdna.gr
Ο Βιεϊρίνια αποφάσισε, επιστροφή με γκολ στο «20»

Μπορεί να βρέθηκε σε δίλημμα δεδομένου πως μετά την αποχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο, το νούμερο "20" έμεινε ελεύθερο και για εκείνον σημαίνει πολλά συναισθηματικά καθώς υπήρξε το νούμερο που φορούσε κατά την διάρκεια της πρώτης του θητείας στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η απόφαση ελήφθη για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος του Δικεφάλου -μέσω της ψηφοφορίας- ζήτησε επιστροφή στα... παλιά και ο Πορτογάλος δεν τους χάλασε χατήρι και στο σημερινό φιλικό εμφανίστηκε με το νούμερο "20" στην πλάτη.

Μάλιστα, το "εγκαινίασε" και με γκολ καθώς με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Αμέσως μετά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε και χαρακτηριστική κίνηση, δείχνοντας τη φανέλα του, όπως και το ότι τα... γούρια δεν χαλάνε.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε και άλλη αλλαγή στο εσωτερικό του Δικεφάλου, με τον Χάρη Χαρίση να στρέφεται στο νούμερο "6" με φόντο τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...