Σε διαρκή… παρακολούθηση ο Ζαμπά

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ επένδυσε ένα τρομακτικό ποσό για τα ελληνικά δεδομένα, αποκτώντας τον Λέο Ζαμπά κι ευελπιστώντας ότι θα επωφεληθεί από το ταλέντο του νεαρού Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.
Πηγή: paok24.com
Σε διαρκή… παρακολούθηση ο Ζαμπά

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην τακτική συνέπεια της ομάδας του και ειδικότερα των ποδοσφαιριστών του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να παρακολουθούν διαρκώς τον Ζαμπά και να βοηθούν τον Βραζιλιάνο να προσαρμοστεί στα «θέλω» του.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι έχει αναλάβει τον παραπάνω ειδικό ρόλο, με το μέλος του τεχνικού τιμ να έχει δείξει για πρώτη φορά έμπρακτα τα «ιδιαίτερα» στον Ζαμπά, όταν στη διάρκεια φιλικού αγώνα βρισκόταν πίσω από τον Βραζιλιάνο στην πλευρά που αγωνιζόταν, δίνοντας του συνεχώς οδηγίες.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει όμως και στις προπονήσεις.

Ο Μπάτσι, όπως βλέπεται και στη φωτογραφία από το χτεσινό πρόγραμμα της ομάδας, καθοδηγεί συνέχεια τον Ζαμπά, δείχνοντας στην πράξη πόσο πολύ ασχολούνται στον ΠΑΟΚ με αυτή τη μεταγραφική επένδυση, θέλοντας να βοηθήσουν τον Βραζιλιάνο να προσαρμοστεί και να δείξει πτυχές του ταλέντου του.

Διαβάστε ακόμη...