Με φορ τον Πέλκα!

Από paok24.com: Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στο Όοστερμπεκ με το... μυαλό του Λουτέσκου να βρίσκεται στο φιλικό της Δευτέρας απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου.
Πηγή: paok24.com
Με φορ τον Πέλκα!

Μπορεί η αποστολή του ΠΑΟΚ να μετράει μόλις λίγες ώρες από την άφιξη της στο Όοστερμπεκ, όμως η προπόνηση του Δικεφάλου ήταν "γεμάτη", με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει με τους παίκτες του αρκετούς τρόπους ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Στο φινάλε της προπόνησης, ο Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες. Στην πρώτη μπήκαν οι ποδοσφαιριστές που θεωρητικά έχουν προβάδισμα για να ξεκινήσουν βασικοί στο φιλικό με την ρουμανική ομάδα, ενώ στη δεύτερη επιλέχθηκαν οι αναπληρωματικοί με σύστημα 4-3-3, όπως ακριβώς δηλαδή αγωνίζεται και η Στεάουα.

Από τα... αξιοσημείωτα των επιλογών του Λουτσέσκου είναι η χρησιμοποίηση του Πέλκα στη θέση του φορ, αλλά και η απουσία του Ενρίκε από τις δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού.

Στους βασικούς, ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τους Βαρέλα και Κρέσπο να είναι το αμυντικό δίδυμο στα στόπερ και τους Μάτος, Βιεϊρίνια να βρίσκονται στα άκρα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ο Λουτσέσκου τοποθέτησε τους Κάνιας και Μαουρίσιο στο κέντρο, τον Λημνιό στα δεξιά, τον Μπίσεσβαρ στα αριστερά, τον Ελ Καντουρί σε ρόλο δεκαριού και τον Πέλκα στην κορυφή της επίθεσης.

Στην ομάδα των αναπληρωματικών, τερματοφύλακας ήταν ο Σιαμπάνης, με την τετράδα των αμυντικών να αποτελείται από τους Χατσερίδη, Μαλεζά, Κίτσιου, Μπαλογιάννη και τους Χαρίση, Σάκχοφ και Λάμπρου να είναι στην τριάδα του κέντρου. Πρίγιοβιτς, Μυστακίδης και Ζαμπά βρέθηκαν στην επιθετική τριάδα.

Διαβάστε ακόμη...