Μια... ιδιαίτερη αναμέτρηση για τον Βαρέλα

Ιδιαίτερο θα είναι το φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου για τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
Πηγή: sdna.gr
Μια... ιδιαίτερη αναμέτρηση για τον Βαρέλα

Το απόγευμα της Δευτέρας, με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο Δικέφαλος ανοίγει την αυλαία των φιλικών αναμετρήσεων με την Στεάουα Βουκουρεστίου, με τις δυο ομάδες να μετρούν τις δυνάμεις τους με φόντο την προετοιμασία του καλοκαιριού.

Από sdna.gr: Στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, χρόνο συμμετοχής αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να πάρει και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της Στεάουα για τρία χρόνια, από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι αυτό του 2016.

Στην ουσία, ο 30χρονος αμυντικός θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε, με την φανέλα της οποίας κέρδισε τίτλους, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αποτέλεσε το... διαβατήριο για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Μια μεταγραφή που έδωσε άλλη... πνοή στην οικογένεια Βαρέλα.

Γιατί μπορεί θεωρητικά στην Στεάουα να τα είχε όλα, του έλειπε ωστόσο το βασικότερο. Η σύζυγός του και τα παιδιά του.

Όσο διάστημα παρέμεινε στο Βουκουρέστι, ο Βαρέλα είχε αποφασίσει από κοινού με την σύζυγό του, τα παιδιά τους να μεγαλώσουν στην Πορτογαλία καθώς η Ρουμανία δεν κάλυπτε τα... θέλω τους. Μέχρι να μπει στο πλάνο τους η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Βαρέλα να ξανασμίξει.

Πλέον, θα δει απέναντί του γνώριμα και οικεία πρόσωπα όπως οι πρώην συμπαίκτες του, Μάρκο Μομτσίλοβιτς, Αλεξάντρου Αλντέα, Μιχάι Πιντίλι, Λουσιάν Φιλίπ καθώς και ο νυν τεχνικός της Στεάουα, Νικολάε Ντίκα, που εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού λίγο πριν αποχωρήσει ο Βαρέλα.

Διαβάστε ακόμη...