Λεβέκ: «Κάηκε» στο ζέσταμα

Από sdna: Ο Ντοριάν Λεβέκ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς πέταξε στα... σκουπίδια την τελευταία ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ. Το... άδειασμα του Δικεφάλου προ ημερών δρομολόγησε και τυπικά τις εξελίξεις.
Πηγή: sdna.gr
Λεβέκ: «Κάηκε» στο ζέσταμα

 

Με μια λιτή πρόταση: «Στην εξέταση μετά τον αγώνα δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα...», οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ακύρωναν δημοσίως τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος επικαλούμενος ενοχλήσεις, αρνήθηκε να αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία, αν και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε με τη σειρά του -όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του - το πρώτο 45λεπτο συμμετοχής με φόντο τη νέα σεζόν.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε αποδείχθηκαν... καθαρές και δεν υποστήριξαν σε καμία περίπτωση τους ισχυρισμούς του, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κρύφτηκε και μιλώντας με ειλικρίνεια, παραδέχτηκε για πρώτη φορά τότε πως η συγκεκριμένη υπόθεση τον προβληματίζει: «Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν θα κρυφτώ… Θα πρέπει να βρούμε μία λύση».

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με την επιλογή να δώσει στον Ντοριάν Λεβέκ μια ακόμη ευκαιρία για να πατήσει στα πόδια του. Μια ύστατη ευκαιρία για να κάνει το... restart παρά το γεγονός πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε καταφέρει να αγωνιστεί μόλις σ’ ένα επίσημο παιχνίδι πέρσι, σε αυτό εναντίον της Κέρκυρας στις 27 Αυγούστου. Για 65 λεπτά.

Έκτοτε, τα ποδοσφαιρικά του ίχνη αγνοούνται. Για την ακρίβεια εντοπίζονται και πάλι κάπου τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν έγινε γνωστό πως ο Λεβέκ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου στην πατρίδα του προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στον τετρακέφαλο. Εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής; Τρεις περίπου μήνες μετά.

Ο Λεβέκ κατόρθωσε όμως να ακυρώσει και τις όποιες εκτιμήσεις, με την αυλαία του πρωταθλήματος να πέφτει και το... comeback του Γάλλου να παίρνει παράταση για την νέα σεζόν. Ακόμη και όταν επανήλθε όμως, έμοιαζε να... καίγεται στο ζέσταμα και πλέον καλείται να εξετάσει τις όποιες επιλογές έχει στα χέρια του καθώς από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ήδη... ξένο σώμα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ασχολείται περαιτέρω με την περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...