Στις ΗΠΑ για δουλειά... επιπέδου ΝΒΑ ο Κόνιαρης (pic)

Από sdna.gr: Ο Αντώνης Κόνιαρης βρίσκεται στις ΗΠΑ και τον επόμενο μήνα θα δουλέψει σε ειδικό πρόγραμμα... επιπέδου ΝΒΑ!
Πηγή: sdna.gr
Στις ΗΠΑ για δουλειά... επιπέδου ΝΒΑ ο Κόνιαρης (pic)

Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, έχοντας κερδίσει βασικό ρόλο στο rotation του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο νεαρός άσος μέτρησε 5,8 πόντους, 3 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ μ.ο στη Stoiximan.gr Basket League και θέλει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος τη νέα σεζόν.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Κόνιαρης αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, ώστε να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του και να βελτιώσει τους τομείς του παιχνιδιού του. Μετά από πολλά χρόνια και μεγάλες διακρίσεις, ο 21χρονος γκαρντ έχει... κενό στο καλοκαίρι του, καθώς δεν υπάρχουν υποχρεώσεις με την Εθνική. Έτσι, ο Κόνιαρης πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης, τόσο σε σωματικό επίπεδο, όσο και στο... μπασκετικό κομμάτι.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται αυτές τις ώρες στη Καλιφόρνια και στο προπονητικό P3 της BDA, όπου φιλοξενεί κάθε χρόνο αρκετούς παίκτες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη προέρχονται και οι προπονητές με τους οποίους θα δουλέψει ο Κόνιαρης για τον επόμενο μήνα, δίνοντας βάση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του, στις αδυναμίες του, αλλά και στην σωματική του βελτίωση.

Ο άσος του ΠΑΟΚ καταλαβαίνει πως αυτό το καλοκαίρι είναι μία μεγάλη ευκαιρία να... ανανεωθεί και να δουλέψει στα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματά του, σε μία εποχή που είναι και η μοναδική ουσιαστικά που μπορούν οι αθλητές του υψηλού επιπέδου να προπονηθούν ατομικά και να επικεντρωθούν σε ό,τι τους απασχολεί. Ο επόμενος μήνας θα είναι σίγουρα «σκληρός» για τον Κόνιαρη, ο οποίος στοχεύει σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη σεζόν που μας έρχεται.

Διαβάστε ακόμη...