Προς... συναίνεση ο Βασιλειάδης για 14 ομάδες!

Από sdna.gr: Φως στην άκρη του τούνελ φαίνεται ότι βρίσκεται για την αναδιάρθρωση, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίζεται έτοιμος να συναινέσει για Superleague 14 ομάδων.
Πηγή: sdna.gr
Προς... συναίνεση ο Βασιλειάδης για 14 ομάδες!

Μπορεί ο υφυπουργός Αθλητισμού να εμφανιζόταν αμετακίνητος στη θέση του ότι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας με 12 ομάδες είναι μονόδρομος, ώστε να προχωρήσει κι ο ίδιος το πλάνο χρηματοδότησης των ΠΑΕ μέσω της ΕΡΤ, ωστόσο φαίνεται ότι έγινε... ανατροπή!

Σύμφωνα με τη "Live Sport", ο κ.Βασιλειάδης φέρεται να πείστηκε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αλλάξει σελίδα με τη συμμετοχή 14 ομάδων (για το 2019-20) στη Superleague 1 και με 12 τόσο στη Sueprleague 2, όσο και στη Football League.

Από την αναδιάρθρωση οι ΠΑΕ θα εισπράξουν συνολικά 250 εκατ. ευρώ (περίπου τα 150 εκατ. ευρώ θα δοθούν από τη Nova), αλλά θα δεχθούν ορισμένες επιπλέον προϋποθέσεις που θα ορίσει η πολιτεία για τη διανομή των χρημάτων. Έτσι, με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ως την προσεχή Τετάρτη (11/7) όπου έχει οριστεί και το Δ.Σ. της Λίγκας, θα βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και οι "άστεγες" ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...