H περίπτωση Καρέλη και ο ΠΑΟΚ

Όπως είναι γνωστό, δημοσιεύματα από το Βέλγιο, ανέφεραν το πρωί της Παρασκευής πως ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη από την Γκενκ.
Πηγή: inpaok.com
H περίπτωση Καρέλη και ο ΠΑΟΚ

Η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο παίκτης προτάθηκε στον Δικέφαλο με δεδομένο ότι η ομάδα του έχει πρόθεση να τον παραχωρήσει και ο ίδιος θα ήθελε ένα άλλο περιβάλλον για την συνέχεια της καριέρας του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος μπήκε σε μια διαδικασία προκαταρκτικών συζητήσεων χωρίς να δώσει συνέχεια κι αυτό οφείλεται στις οικονομικές απαιτήσεις των Βέλγων.

Το ποσό των 5.000.000 ευρώ που αρχικά ζητά η Γκενκ για παραχώρηση του παίκτη, δεν είναι μπορεί να αποτελέσει αφετηρία συζήτησης για τον Δικέφαλο παρά το γεγονός ότι ο παίκτης βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και μια ανάλογη κίνηση μπορεί να θεωρηθεί επένδυση για το μέλλον.

Στην Τούμπα υπάρχει εκτίμηση για τον ποδοσφαιριστή Καρέλη αλλά όχι η διάθεση να διατεθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό για να αποκτηθεί φορ από την στιγμή που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ακόμα κι αν το ποσό μειωνόταν αισθητά (αναφερόμαστε σε μείωση της τάξης του 50%), είναι αμφίβολο αν ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε σε σοβαρές συζητήσεις με τους Βέλγους για να προσθέσει στο ρόστερ του τον Καρέλη.

Οι συνθήκες θα ήταν διαφορετικές σε περίπτωση που η ομάδα αναζητούσε φορ χωρίς να την παρουσία του Πρίγιοβιτς στο ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...