Πιο φθηνός αλλά και πιο «light» Πέτεγουεϊ

Από paok24.com: Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και αυτά που άρεσαν στον Ηλία Παπαθεοδώρου.
Πηγή: paok24.com
Πιο φθηνός αλλά και πιο «light» Πέτεγουεϊ

Ο Τζαμάλ Τζόουνς είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν και τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο 25χρονος μπορεί να είναι στο 2.04 αλλά παίζει στην περιφέρεια, κάτι που από μόνο του, δίνει πολλές επιλογές στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Τζόουνς έχει αθλητικότητα και ευελιξία στο παιχνίδι του, ενώ στις ομάδες που ήταν στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, είχε το ρόλο του παίκτη αποφάσεων στην επίθεση.

Τα στοιχεία που έχει, μοιάζουν αρκετά με αυτά του Τεράν Πέτεγουεϊ, με τον Τζόουνς βέβαια, να μην έχει δοκιμαστεί ως τώρα, σε ένα πρωτάθλημα επιπέδου Ελλάδας.

Επίσης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι αρκετά αθλητικός, αλλά το κορμί του, φαίνεται να θέλει περισσότερη δύναμη, καθώς οι απαιτήσεις πλέον, είναι αυξημένες σε Ελλάδα και Basketball Champions League.

H περίπτωση του Τζόουνς, δεν προέκυψε τώρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε και χθες ο Παπαθεοδώρου, ωστόσο σε αυτή τη χρονική συγκυρία, βόλεψαν όλες οι συνθήκες και κυρίως οι οικονομικές, για να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Διαβάστε ακόμη...