Στα γραφεία της ΕΠΟ ο (νέος) Σουηδός αρχιδιαιτητής

Από sdna.gr: Ο Λιφ Λίντμπεργκ βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και είχε την πρώτη επαφή με τα νέα του καθήκοντα στην ΚΕΔ.
Πηγή: sdna.gr
Στα γραφεία της ΕΠΟ ο (νέος) Σουηδός αρχιδιαιτητής

Την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή πραγματοποίηση την Τρίτη (3/7) ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ.

Πρόκειται για το νέο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που έρχεται να πλαισιώσει τους Περέιρα και Μάριν, μετά από την απαίτηση της FIFA να στελεχωθεί η ΚΕΔ με τρεις αλλοδαπούς αρχιδιαιτητές.

Ο 60χρονος Σουηδός παλαίμαχος βοηθός διαιτητής, κατά την παραμονή του στα γραφεία της ΕΠΟ είχε επαφές με τους νέους του συνεργάτες και έλαβε μια πρώτη ενημέρωση.

Σύμφωνα με όσα έχει ζητήσει η FIFA, ο Λίντμπεργκ, μαζί με τον Πορτογάλο Περέιρα και τον Ισπανό Μάριν, «θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους ορισμούς των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος».
Στις 15/7 πιάνει δουλειά ο «υπερσύμβουλος»

Από την περασμένη Πέμπτη ως και την Κυριακή (1/7) οπότε και αναχώρησε, έμεινε στη χώρα μας ο Τσέχος «υπερσύμβουλος» που τοποθέτησε η FIFA στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξωτερικός συνεργάτης των διεθνών συνομοσπονδιών που εστάλη στη χώρα μας για να εκπονήσει ένα στρατηγικό πλάνο με μετρήσιμους στόχους για τη βελτίωση της εσωτερικής δομής της ΕΠΟ, θα πιάσει και επίσημα δουλειά στις 15 Ιουλίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να παρουσιάσει το στρατηγικό πλάνο μαζί με το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή του.

Διαβάστε ακόμη...