“Τα πάντα για τον ΠΑΟΚ”

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Λέο Ζαμπά ο οποίος αναφέρθηκε στο περασμά του από την Ρωσία αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
“Τα πάντα για τον ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά όσα είπε:

-Λέο ήσουν στη Κορίνθιανς από τα 11 σου, πως ήταν η εμπειρία αυτή;

-Άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο από τα 4 μου. Με κάλεσαν στη Σάο Πάολο, όπου έμεινα και για 2 χρόνια, αλλά λόγω ηλικίας δεν είχα επίσημα παιχνίδια. Στην συνέχεια αγωνίστηκα στο τουρνουά της Σάο Καετάνο, όπου υπήρχαν αρκετές ομάδες, για να έρθει το κάλεσμα της Κορίνθιανς.

-Ποια είναι η καλύτερή σου ανάμνηση;

-Η καλύτερη μου ανάμνηση; Έχω πολλές αλλά αυτή που μου έμεινε στο μυαλό, ήταν ότι για μερικές βδομάδες έκανα προπονήσεις και στη Κορίνθιανς και στη Σάο Πάολο μέχρι να αποφασίσω που θα πάω.

-Πως ήταν η απόφαση να αλλάξεις χώρα και να παίξεις σε μια ξένη ομάδα;

-Είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή και ειχα φτάσει σε ένα σημείο που χρειαζόμουν αλλαγές. Επαγγελματικά δείχνει το ταλέντο μου και τις ικανότητές μου.

-Πως ήταν η προσαρμογή σου στη Ρωσία;

-Ήταν απίστευτο. Μια εμπειρία που θα τη θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Έφυγα από τη πατρίδα μου σε ηλικία 18 ετών, μόνος και πήγα σε μια μουσουλμανική πόλη χωρίς να μιλάω τη γλώσσα. Σκέφτηκα ότι θα ταλαιπωρηθώ πολύ μέχρι να προσαρμοστώ, αλλά ήμουν ευλογημένος από τον Θεό και δεν είχα δυσκολίες. Και το πιο σημαντικό, κατάφερα να είμαι ο καλύτερος νεότερος παίκτης στο πρωτάθλημα.

-Πλέον είσαι στον ΠΑΟΚ. Πως ήταν η υποδοχή των οπαδών και των συμπαικτών σου;

-Ήταν φανταστικό. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες στο πρόσωπό μου, εξαιτίας των χρημάτων που δαπανήθηκαν για μένα, αλλά εγώ το βλέπω σαν ένα έξτρα κίνητρο. Οι παίκτες και οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν πολύ καλά.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου στη νέα σου ομάδα;

-Να δώσω τα πάντα στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσω πολλούς τίτλους.

-Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι;

-Να παίξω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βραζιλία και θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω.

Διαβάστε ακόμη...