«Ο Χατσερίδης άξιζε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού»

Από paok24.com: Με αφορμή την μετακίνηση του Ευγένιου Χατσερίδη στον ΠΑΟΚ, ο γνωστός ατζέντης Σάντορ Βάργκα, με αρκετές διασυνδέσεις στην Ουκρανία, αποκάλυψε το ενδιαφέρον που υπήρχε στο παρελθόν για τον έμπειρο στόπερ του Δικεφάλου, αλλά και την επιμονή του να παραμένει στην Ντιναμό.
Πηγή: paok24.com
«Ο Χατσερίδης άξιζε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού»

Ο Βάργκα, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι για τον Χατσερίδη, υπήρχε ενδιαφέρον από Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και από ισπανικούς και ιταλικούς συλλόγους, χωρίς να τους κατονομάζει:

«Ο Χατσερίδης άξιζε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί δεν κατάφερε να παίζει σε ένα τοπ κλαμπ. Αρκετές ομάδες από την Αγγλία, όπως η Τότεναμ, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν στην λίστα τους τον Χατσερίδη.

Για τον Ευγένιο, υπήρχε ενδιαφέρον και από ισπανικές και ιταλικές ομάδες. Δυστυχώς, για διάφορους λόγους, δεν μπορώ να τις κατονομάσω. Όταν η Ντιναμό έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Champions League, ο Χατσερίδης ήταν πρωταγωνιστής και αρκετοί προπονητές ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν», σημείωσε στις δηλώσεις του ο Βάργκα.

Διαβάστε ακόμη...