«20-30% πάνω το μπάτζετ, πάτερ φαμίλιας ο Σαββίδης» (audio)

Aπό paok24.com: Τρομερές ατάκες από τον Αντώνη Τσαλόπουλο για τις μεταγραφές, τις απαντήσεις του ΠΑΟΚ, την κριτική που τους ασκήθηκε και τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: paok24.com
«20-30% πάνω το μπάτζετ, πάτερ φαμίλιας ο Σαββίδης» (audio)

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4 και τα είπε όλα...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4:

Για την ουσία που ψάχνει ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν: "Η ουσία είναι ότι το ρόστερ ολοκληρώθηκε, τώρα η ευθύνη περνάει στον προπονητή".

Για την κριτική που ασκήθηκε: "Ήταν συγκυρίες και συμπτώσεις. Το σκεπτικό παρέμεινε το ίδιο. Φέτος, πήραμε μια απόφαση, αλλάξαμε προπονητή. Κάναμε τις επιλογές μας και τις ολοκληρώσαμε. Για λόγους τακτικής, περιμέναμε πως θα πορευτούν οι αντίπαλοι".

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ: "Μας πείσμωσε το γεγονός της απώλειας του πρωταθλήματος".

Για το πόσο ακριβότερο είναι το μπάτζετ: "Είναι 20-30% πάνω το μπατζετ και επειδή θα ξεφεύγαμε περισσότερο, κοιτάξαμε να καλύψουμε δύο θέσεις, με δύο παιδιά με μέλλον".

Για το αν υπήρξε βοήθεια από τον Σαββίδη: "Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται".

Για το αν το βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι Κατσαρής - Τσαλόπουλος: "Είναι όντως Κατσαρής - Τσαλόπουλος, αλλά η οικογένεια Σαββίδη, μας δίνει μια σιγουριά. Είναι ο πάτερ φαμίλιας ο Σαββίδης, είναι πολύ μεγάλο το αίσθημα που σου δίνει η παρουσία αυτού του ανθρώπου. Αν δεν υπήρχε Σαββίδης, δεν θα ήμουν πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Αν δεν υπήρχε Σαββίδης, δεν θα ήταν σε αυτό το επίπεδο ο ΠΑΟΚ ".

Για τον αριθμό των ξένων: "Μάλλον θα ισχύσει ότι και πέρσι, αλλά από την στιγμή που έχει πάρει έναν Καναδό παίκτη, θα περιοριστεί και ο Ολυμπιακός στους τέσσερις ξένους".

Για τον Στάνκου: "Έχει ενθουσιασμό και διάθεση, πιστεύω μας αφήνει αισιόδοξους. Είναι συνεργάσιμος, έχει γνώμη. Υπάρχει χημεία. Πέρα από τον Τζούριτς και τον Φιλίποφ, οι οποίοι ήταν δική μας απόφαση, όλες οι άλλες μεταγραφές, ήταν δικές του επιλογές, όπως και οι ανανεώσεις".

Για τον Τζούριτς: "Μήπως εμείς το πιστεύαμε; Όταν είχαμε παίξει με την Τρεντίνο, συνέλαβα τον εαυτό μου και έλεγα, είναι δυνατόν ένας τέτοιος παίκτης να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ; Και να που ήρθε η στιγμή να την φορέσει. Τα δημοσιεύματα για τον Τζούριτς, θα μπουν στα αποδυτήρια να υπάρχουν... "

Για τα αποδυτήρια και τον στόχο της νέας σεζόν: "Θέλουμε μόνο επιτυχίες. Κοιτάξαμε και τις σχέσεις των παικτών. Θελήσαμε να υπάρχει μια ομοιογένεια. Ο Τζούριτς είναι φίλος με τον Ζένια, όλοι έχουν δεσμούς μεταξύ τους και αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς, οπότε θέλουμε να φτιάξουμε μια οικογένεια".

Για τα εισιτήρια διαρκείας και την ανταπόκριση του κόσμου: "Πιστεύω δεν θα μείνουμε στον ενθουσιασμό. Περιμένουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί στις κινήσεις μας. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και περιμένουμε τώρα την ανταπόκριση του κόσμου. Τα εισιτήρια των 50 ευρώ, είναι προσιτά και η ομάδα, θα δώσει πάνω από 30 εντός έδρας ματς".

Για το αν τα διαρκείας είναι μια ηθική ανταμοιβή: "Εγώ το βλέπω σαν μια ηθική ανταμοιβή. Είναι και οικονομική ενίσχυση, είναι μια ανάσα, αλλά είναι και ο κόσμος που όταν έχει το διαρκείας, θα γεμίσει το Παλατάκι, θα έχει ζωντάνια, γιατί παίρνει τα πάνω της και η ομάδα με τον κόσμο. Θα ήμουν ικανοποιημένος με 2000 διάρκειας".

Για τα διαρκείας των ΑΜΕΑ: "Τα άτομα με ειδικές ανάγκες, θα μπορούν να έχουν το φθηνό διαρκείας και επιπλέον έναν συνοδό".

Για τις συζητήσεις με του παίκτες: "Όλοι τους εξέφρασαν την επιθυμία και την χαρά τους να συνεργαστούν με τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αποκτήσει ένα όνομα στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο βόλεϊ".

Για τους παίκτες που αποχώρησαν: "Έφυγε ο Κουμεντάκης και την ίδια μέρα αρχίσαμε τις επαφές με τον Τζούριτς. Οι παίκτες είναι ελεύθεροι, κάνουν τις επιλογές τους. Ο Κουμεντάκης πήγε στον Ολυμπιακό και εύχομαι να μην το μετανιώσει. Καλή τους επιτυχία".

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: "Θα έχει ανταγωνισμό δεν θα είναι μονόλογος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...