ΜΠΑΜ ηκούσθη στον αέρα!!!

Από toumbalibre1926.blogspot.gr:  Με 2 ανακοινώσεις το ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ. επισημοποίησε την ολοκλήρωση του 14μελους φετινού ροστερ,
Πηγή: toumbalibre1926.blogspot.gr
ΜΠΑΜ ηκούσθη στον αέρα!!!

ενα roster που είναι και "πλούσιο"(σε ταλέντο) και έμπειρο και νεανικό (θυμίζουμε 2 τεράστια ταλέντα 19-20 ετων ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ & ΜΠΟΥΤΟ)

Η εμπειρία συνδιασμένη με ταλέντο αφορά τον LA BOMBA MARQUEZ,τον τεράστιο ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΟΥΡΙΤΣ(αρχηγο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣ SAFRANOVICH & OKOLIC, τον αειθαλη ΤΕΡΖΗ,τον DIMA FILIPPOV, αλλα και τον αγαπημένο JAVIER JIMENEZ,που δημιουργούν το καλύτερο ροστερ των τελευταίων 5 ετών

Αναλυτικά το ρόστερ των Κυπελλούχων έχει ως εξής:
Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής
Ακραιοι: Χαβιέ Χιμένεθ (Κούβα), Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, Κώστας Καπετανίδης, Ζένια Γκόρτσιανουκ
Κεντρικοί: Αλεξάντερ Όκολιτς, Τάσος Γάτσης, Γιάννης Τακουρίδης, Ιβαν Μαρκεζ
Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νικήτας Εφραιμίδης
Διαγώνιοι: Μίταρ Τζούριτς, Αλεξανδρος Μπουτος

Οι φίλοι του αθλήματος υποστηρίζουν οτι το ερχόμενο πρωτάθλημα με σιγουριά θα είναι το πιο ενδιαφέρον της τελευταίας 10ετίας . Και ολο αυτό γιατί εκτός των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που έχουν ήδη μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, έχουμε την άνοδο του Παναθηναϊκού,τον ερχομό της φορτσάτης ΑΕΚ,αλλά και τους Ηρακλή και Φοίνικα που θέλουν να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Έχουν δηλαδή βλέψεις και όχι απλά περιμένουν μια απλή συμμετοχή στην Volley League.

Φαβορι βέβαια παραμένουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τους Κυπελλούχους να κάνουν το πρώτο μεγάλο μπαμ, αποκτώντας τον Μίταρ Τζούριτς και τους πρωταθλητες να απαντουν με Γκαβιν Σμιτ.

Διαβάστε ακόμη...