"Έχουμε καλό γκρουπ, αλλά..."

Όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρόσημο της προετοιμασίας, τους νέους παίκτες και την προσαρμογή των δανεικών που επέστρεψαν
Πηγή: paok24.com
"Έχουμε καλό γκρουπ, αλλά..."

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για όλα στους απεσταλμένους που βρίσκονται στην Ολλανδία. Έκανε ένα πρώτο... ταμείο της προετοιμασίας, ενώ μίλησε και για τους νέους παίκτες, κάνοντας ιδιαίτερα μνεία στον Χαρίση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρόσημο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας: "Το πρώτο πράγμα που κρατάμε, είναι ότι είχαμε 11 καλές ημέρες προετοιμασίας. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι όμως. Όλοι οι παίκτες πήραν τα ίδια λεπτά συμμετοχής, αναμείξαμε τις ομάδες, ώστε να το απολαύσουν κιόλας και να έχουν μία πρώτη επαφή σαν συμπαίκτες. Έχουμε παίκτες που είναι καινούργιοι και που έδειξαν ξεκάθαρα ότι θέλουν χρόνο για να κατανοήσουν κάποιες καταστάσεις. Να καταλάβουν το πως προπονούμαστε και πως πηγαίνουμε στα παιχνίδια.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα έρθουν μόνο με τη δουλειά. Από εκεί και πέρα, έχουμε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Θα είναι το κομμάτι που θέλουμε να είμαστε πιο έτοιμοι, επειδή ακολουθούν και οι αγώνες με τη Βασιλεία".

Για το θέμα των μεταγραφών: "Ξέρετε πολύ καλά και οι ίδιοι ότι δεν είναι εύκολο για έναν νέο παίκτη να μπαίνει στο γκρουπ μας. Οι παίκτες που ήταν από πέρυσι, ξέρανε πολύ καλύτερα κάποιες καταστάσεις, ήξεραν πως έπρεπε να λειτουργήσουν, να προπονηθούν... Μην σκέφτεστε σαν νέους παίκτες μόνο τον Χατσερίδη ή τον Ζαμπά. Μιλάω για τον Λάμπρου, τον Χαρίση, τον Ενρίκε, τον Μυστακίδη, τον Κίτσιου. Είναι παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν αυτό που θέλουμε. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Μπαλογιάννη σε μία θέση που δεν έχει παίξει ξανά, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Είναι 11 μέρες προετοιμασίας, μην περιμένετε ότι θα είναι αυτοί οι παίκτες που θα είναι στο 100% έτοιμοι για να παίξουν. Θυμηθείτε έφυγαν δύο πολύ έμπειροι παίκτες, ο Μακ και ο Κάμπος. Ο Πρίγιοβιτς δεν ήταν εδώ... Κρατάμε το γεγονός ότι είχαμε 11 πολύ καλές ημέρες προετοιμασίας. Ξέχασα να αναφερθώ στον Χαρίση. Είναι ένας παίκτης που έχει "πέσει" σε μία πολύ καλή χημεία των Μαουρίσιο, Σάκχοφ και Κάνιας. Ήρθε από το πρωτάθλημα του Βελγίου που βασίζεται περισσότερο στα φυσικά προσόντα. Εμείς θέλουμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια και να διαχειριζόμαστε την πίεση, όχι μόνο στα ματς με τη Βασιλεία, αλλά γενικότερα.

Είναι προφανές ότι επείγουν κάποιες θέσεις. Τι παραπάνω να πω; Ένας επιθετικός και ένας αριστερός μπακ. Όσο πιο σύντομα γίνεται... Ξοδεύοντας χρόνο, θα χάσουμε και το χρόνο προσαρμογής, τον οποίο χρειαζόμαστε. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ, καλές επιλογές, αλλά αν συμβεί οτιδήποτε, δεν θα έχουμε λύση. Για τον Ουάρντα, είναι μία άλλη κατάσταση που έλειπε ένα χρόνο, μετά πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έπαιξε εκεί. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφόρηση για την κατάσταση του. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι ο χρόνος για να προσαρμοστούν όλοι σε αυτό που θέλουμε ".

Διαβάστε ακόμη...