"Να είμαστε έτοιμοι για τη Βασιλεία"

Τα πρώτα λόγια του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το φιλικό με την Νόρτζελαντ. Τι είπε ο Ρουμάνος όσα είδε σήμερα από τους παίκτες του και τον Ουάρντα
Πηγή: paok24.com
"Να είμαστε έτοιμοι για τη Βασιλεία"

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Νόρτζελαντ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέκεται στην εικόνα της ομάδας του, μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του φιλικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για όσα είδε σήμερα από την ομάδα του: "Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο για από αυτό το παιχνίδι. Πολύ καλές προπονήσεις μέχρι τώρα. Οι υγιείς παίκτες προσπάθησαν να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια και να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εναλλάσσοντας τις καταστάσεις, οι παίκτες έδειξαν διαφορετικά πρόσωπα, κάτι που έχει να κάνει και με την σκληρή, καθημερινή δουλειά.

Το σημαντικότερο για εμάς, είναι ότι είχαμε 11 μέρες προετοιμασίας με πολύ καλές προπονήσεις, χωρίς να έχουμε σοβαρά προβλήματα. Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς, όπως του Ελ Καντουρί και του Χατσερίδη, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Με την ίδια νοοτροπία θα πάμε και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας".

Για την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη και το τι θα ακολουθήσει: "Αυτό που θα έχουμε σαν προτεραιότητα είναι να ηρεμήσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας σε αυτή τη διακοπή που θα έχουμε και να επιστρέψουμε έτοιμοι. Για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας θα εστιάσουμε στο να αυξήσουμε το χρόνο συμμετοχής των παικτών. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο δουλειάς, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ και όπως έχουμε ξαναπεί, πρώτος στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία".

Για τον Ουάρντα: "Ο Ουάρντα θα πρέπει να είναι εδώ την ίδια μέρα με τον Πρίγιοβιτς. Η επιστροφή του, είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή".

Διαβάστε ακόμη...