Διάλεξε ΠΑΟΚ ο Γιαξής!

Από talentabout.gr: Σε μία εξαιρετική κίνηση με πάρα πολλές προοπτικές για το μέλλον προχώρισε ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: talentabout.gr
Διάλεξε ΠΑΟΚ ο Γιαξής!

Οι "Ασπρόμαυροι" ήρθαν σε συμφωνία με τον ταλαντούχο Κυριάκο Γιαξή, τον οποίο διεκδήκησαν αρκετές ελληνικές ομάδες.

Ο 17χρονος (γεννημένος στις 03/04/2001) αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου (8αρι) και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στη θέση αυτή, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τα "Λιοντάρια" και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική Παίδων (U17). Η εικόνα που έδειξε τόσο με την ομάδα των Σερρών, όσο και με την Εθνική τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Σέντ Ετιέν από το εξωτερικό.

Όλοι αυτοί οι σύλλογοι έσπευσαν να τον αποκτήσουν μόλις έμεινε ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού του Πανσερραϊκού και τελικά αυτός που κατάφερε να βγει νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του νεαρού χαφ έπαιξε το γεγονός ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και πέρσι, όπως επίσης και το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολύ κοντά στις Σέρρες από όπου κατάγεται και θέλει να τελειώσει το σχολείο και να δώσει κανονικά πανελλήνιες για ιατρική.

Την σεζόν που τελείωσε, ο Γιαξής πραγματοποίησε συνολικά 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και στο Κύπελλο με την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Διαβάστε ακόμη...