Καταλήγουν σε φορ στον ΠΑΟΚ

Aπό sdna.gr: Τις επαφές τους με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους εντείνουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με την απόκτηση ενός φορ να αποτελεί προτεραιότητα.
Πηγή: sdna.gr
Καταλήγουν σε φορ στον ΠΑΟΚ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να εντείνουν τις επαφές τους με υποψήφιους στόχους.

Αυτή την ώρα η απόκτηση ενός φορ αποτελεί προτεραιότητα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι του Δικεφάλου προχωρούν τις επαφές με διάφορους επιθετικούς για τη ενίσχυση της ομάδας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταλήξουν στους υποψήφιους παίκτες ώστε να προχωρήσουν άμεσα στις τελικές συζητήσεις, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τεέμου Πούκι που είχε... παίξει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο στρατόπεδο των "ασπρόμαυρων" είχαν αφήσει εδώ και καιρό την εν λόγω περίπτωση προχωρώντας τις επαφές τους με άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Και αυτό διότι παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μπορούσε να "κλείσει" τον Πούκι εδώ και αρκετό διάστημα, φάνηκε πως προτίμησε να πάει σε άλλες περιπτώσεις και πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Nόριτς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στις μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως σημειώσαμε, η απόκτηση ενός φορ θεωρείται επιτακτική ανάγκη από τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων".

Διαβάστε ακόμη...