Το γουστάρει και το δείχνει

Από paokrevolution.net: Μετά το τέλος του αγώνα με την Κ23 της Γάνδης, ο Λάζαρος Λάμπρου είχε δηλώσει ότι θα κάνει τα πάντα για να μείνει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokrevolution.net
Το γουστάρει και το δείχνει

Μπορεί κάποιος όταν άκουσε αυτή την ατάκα να είπε «εντάξει, δεν θα μπορούσε να πει και κάτι διαφορετικό». Όμως βλέποντας τον Λάζαρο και στη χθεσινή προπόνηση (δεν περίμενα φυσικά αυτή για να το διαπιστώσω) μπορώ να γράψω με κάθε βεβαιότητα ότι είναι από τα παιδιά που έχουν βάλει δύσκολα τον Λουτσέσκου. Όχι για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ (αυτό το θεωρώ δεδομένο) αλλά αν θα πρέπει να τον υπολογίζει και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας έστω και ως αλλαγή.

Ο Λάμπρου είναι ανάλογη περίπτωση με τον Πέλκα. Ο Δημήτρης πήγε στην Σετουμπάλ και δούλεψε σκληρά. Τα αποτελέσματα φάνηκαν την πρώτη χρονιά που επέστρεψε στην ομάδα και πολύ περισσότερο αυτήν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες. Ο Λάμπρου μπορεί να μην πήγε στο εξωτερικό αλλά να έκανε το «αγροτικό» του στη Νέα Σμύρνη όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν το είδε ως... αγγαρεία και αυτό φαίνεται στις κινήσεις του και στον τρόπο που παίζει.

Αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα το τι του ζητά ο προπονητής και ελάχιστες φορές του κάνει παρατηρήσεις. Και είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει μια σημαντική λύση για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη...