Ξεκινάει εβδομάδα Summer League

Από paok24.com: Το Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, ξεκινάει στις 6 Ιουλίου, θα διαρκέσει μέχρι τις 17 και εκεί, θα δώσουν το «παρόν» τόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όσο και ο Νίκος Σταυρόπουλος.
Πηγή: paok24.com
Ξεκινάει εβδομάδα Summer League

Η παρουσία του ΠΑΟΚ εκεί, λέει πολλά για τη σημασία που δίνουν οι άνθρωποι του, ωστόσο με το δεδομένο «πορτοφόλι» που υπάρχει στην ΚΑΕ, οι περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από εκεί, είναι αρκετά πιθανό να χρειαστούν χρόνο.

Όλο αυτό το διάστημα, έχει γίνει μια προεργασία από τον ΠΑΟΚ, καθώς στις λίστες που είχαν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ομάδας, υπήρχαν και πολλοί παίκτες οι οποίοι θα είναι στο Summer League του ΝΒΑ.

Το «βάρος» τον τελευταίο καιρό έχει πέσει εκεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, που έχουν προταθεί και εξετάζονται.

Τέτοια είναι του Σταύρου Σχίζα και του Δημήτρη Σταμάτη, αλλά αμφότερες, δε δείχνουν να αποτελούν προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και αυτό γιατί στον ΠΑΟΚ, έχουν δώσει βάση στις επιλογές από την αμερικανική αγορά, όπως ο Σάικς και άλλοι.

Διαβάστε ακόμη...