Ο άλλος... Γκος που έφτασε κοντά

Από paok24.com: Ο Φιλ Γκος ήρθε πέρσι στα μέσα της σεζόν, αποτέλεσε τον ηγέτη της ομάδας από ένα σημείο και μετά και τώρα, γίνεται προσπάθεια να συνεχίσει και του χρόνου. Πριν από αυτόν όμως, ένας συνονόματος του, είχε βρεθεί στο στόχαστρο.
Πηγή: paok24.com
Ο άλλος... Γκος που έφτασε κοντά

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι στην Παρτιζάν. Πήρε το Κύπελλο στη Σερβία και στην ABA Liga, είχε μέσο όρο 16,9 πόντων, με 46,2% στα τρίποντα και 51,9% στα δίποντα και 7 ασίστ ανά παιχνίδι! Ανάλογα ήταν τα νούμερα του και στο Eurocup, με μ.ο. 17 πόντων, 50% τρίποντα, 48,8% δίποντα και 6,7 ασίστ!

Έχοντας κάνει τέτοια χρονιά, φυσιολογικά φέτος έχει μπει στο στόχαστρο των καλύτερων ομάδων της Ευρωλίγκα, με τα σενάρια να τον θέλουν να έχει μιλήσει με Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε αλλά και ΤΣΣΚΑ Μόσχας,

«Έχω μερικές πολύ καλές επιλογές στην Ευρώπη, με ορισμένες ομάδες υψηλού επιπέδου στην Euroleague. Θεωρούμε λοιπόν πως η καλύτερη επιλογή είναι να ρυθμίσουμε αυτή την κατάσταση και στη συνέχεια να κοιτάξουμε οτιδήποτε άλλο» δήλωσε ο ίδιος σήμερα, σε ερώτηση για το μέλλον του.

Που «κολλάει» ο ΠΑΟΚ με όλα αυτά; Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Γκονζάγκα, ήταν ο μεγάλος στόχος του περσινού καλοκαιριού. Ο ΠΑΟΚ πάλευε την περίπτωση του πολύ καιρό, περίμενε, έκανε επαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά, ο ατζέντης του, τον έστειλε στην Παρτιζάν.

Η θέση που είχε μείνει ανοικτή στην περιφέρεια τότε, είχε αργήσει να καλυφθεί λόγω του Γουίλιαμς-Γκος και κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε ο Μπράντον Τρις, ο οποίος λίγο καιρό μετά, έφυγε για να έρθει ο Φιλ Γκος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...