«Ποιοτικότερος όλων ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης μίλησε στον ARENA FM 89.4 για το Μουντιάλ, τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα και την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
«Ποιοτικότερος όλων ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι δεν βρίσκεται σε κάποια ομάδα την δεδομένη χρονική περίοδο: «Είναι η πιο σημαντική περίοδος αυτήν που διανύουμε για το χτίσιμο μιας ομάδας, μου λείπει πάρα πολύ αυτό. Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που μπορώ να εξετάσω ώστε να πάω σε κάποια ομάδα, μόνο για εξωτερικό το βλέπω. Δεν μπορείς να κάνεις αυτό το βήμα όμως τόσο εύκολα. Ο Έλληνας προπονητής έχει μείνει εντός Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια και είναι δύσκολο να το κάνεις. Εκεί δεν κοιτάνε τίποτα άλλο, παρά μόνο το βιογραφικό σου. Δεν υπάρχει Β' και Γ' εθνική στην Ελλάδα».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Ο Λάμπρου έχει την ταχύτητα και την εμπειρία να τα πάει καλά, είναι ότι πρέπει φέτος να του δοθεί η ευκαιρία. Όσον αφορά την αποχώρηση του Μακ, να η ευκαιρία να επιστρέψει ο Βιεϊρίνια στην επίθεση. Θα προσπαθήσει να πάρει παίκτες ο ΠΑΟΚ αν και έχει πολύ ποιότητα. Ο Μπίσεσβαρ είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ, είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Αν είναι μια θέση που ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει παίκτη, είναι στην επίθεση. Ο Κόντε είναι καταπληκτικός παίκτης και δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται ακόμη ο ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει, στο 4-4-1-1 θα μπορούσε να παίξει πίσω στον Πρίγιοβιτς. Σε παιχνίδια δύσκολα εκτός έδρας που θα δίνει χώρους ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός και στην αντεπίθεση, έχει πολύ καλή εκτέλεση και είναι γρήγορος. Επίσης, ο Ελ Καντουρί είναι πολύ απρόβλεπτος ποδοσφαιριστής όπως είδαμε και στο φιλικό με την Άντερλεχτ.

Είναι δύσκολο να παίξεις με Βαρέλα-Χατσερίδη στην άμυνα. Αν δώσεις χώρους, πως θα μπορέσουν να το διαχειριστούν αν βγαίνουν οι αντίπαλοι στην αντεπίθεση ; Ο Κρέσπο είναι γρήγορος, έχει το DNA του ΠΑΟΚ, είναι πολύ ωφέλιμος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ίσως δεν θα ξεκινάει βασικός. Μπορεί να παίζει με τρεις πίσω, να δώσει βάθος στην ομάδα, τότε ναι».

Για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός έκανε καλή μεταγραφή με τον Χριστοδουλόπουλο. Η ΑΕΚ δεν θα έχει τον Αραούχο του χρόνου, ο οποίος ήταν σημείο αναφοράς της ομάδας πέρσι. Δεν έκανε ακόμη κάποια καλή κίνηση η ΑΕΚ, θα δούμε στην πορεία. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα ο ΠΑΟΚ έχει το ποιοτικότερο ρόστερ».

Για το Μουντιάλ: «Θα δοκιμαστεί η κακή αμυντική λειτουργία της Αργεντινής, με την πολύ μεγάλη ποιότητα της Γαλλίας στον αγώνα του Σαββάτου. Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Και το Ουρουγουάη-Πορτογαλία είναι πολύ αμφίρροπο ματς, στηρίζει το 4-4-2 πολύ καλά η Ουρουγουάη με δυο από τους κορυφαίους του κόσμου στην επίθεση. Η Πορτογαλία πέραν της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου της κόντρα στην Ισπανία, δεν μας έχει δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, ειδικά απέναντι σε άμυνες όπως αυτήν της Ουρουγουάης».

Διαβάστε ακόμη...