To drone τα «μάτια» του Ραζβάν στους παίκτες

Από paokrevolution.net: Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική για έναν προπονητή που θέλει να προετοιμάσει την ομάδα του ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
Πηγή: paokrevolution.net
To drone τα «μάτια» του Ραζβάν στους παίκτες

Και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μπαίνουν οι βάσεις εδώ στην Ολλανδία ώστε ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου να κάνει περήφανο τον κόσμο του. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην προσπάθεια του να "ελέγξει" όσο το δυνατόν καλύτερα την πρόοδο των παικτών του σε κάθε άσκηση, αλλά και να ελέγξει αν δεν γίνονται οι ασκήσεις όπως θέλει, επιστράτευσε και το drone.

Χθες το πρωί δούλεψε ξεχωριστά και εναλλάξ με τις δυο πιθανές ενδεκάδες του σημερινού φιλικού με την Αντερλεχτ. Πριν αρχίσει λοιπόν η άσκηση τακτικής ζήτησε από τον Νίκο Βερβερίδη να σηκώσει ψηλά το drone και να το οδηγήσει πάνω από το σημείο που θα γινόταν η άσκηση. Αυτό έγινε και για τις δυο ομάδες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το video μετά το τέλος της προπόνησης στο ξενοδοχείο για να το μελετήσει με τους συνεργάτες του. Γιατί από ψηλά μπορεί να δει τον κάθε παίκτη τη στιγμή της άσκησης, αν "κλέβει" αλλά και ο ίδιος μπορεί να βοηθηθεί ώστε αν χρειαστεί στην επόμενη προπόνηση να αλλάξει κάποια κομμάτια του προγράμματος. Χθες για πρώτη φορά το πρωί πέταξε το drone με τον Νίκο Βερβερίδη να χειρίζεται και να καταγράφει σε video το πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη...