Δε θα τραβήξει πολύ του Μυστακίδη

Από novasports.gr: Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα επιστρέψει ο Γιάννης Μυστακίδης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν ή αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: novasports.gr
Δε θα τραβήξει πολύ του Μυστακίδη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφές με τη διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά, προκειμένου να αποκτήσουν και εφέτος τον Έλληνα επιθετικό με τη μορφή δανεισμού.

Οι «ασπρόμαυροι» από την πλευρά τους περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με το μέλλον του παίκτη. Αν αποφασίσει ο Ρουμάνος πως δεν υπολογίζει τον Μυστακίδη για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν, τότε θα υπάρξει συμφωνία για την παραχώρησή του στο «τριφύλλι». Σε διαφορετική περίπτωση, θα παραμείνει μέχρι νεοτέρας στο ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδος.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» μελετούν διάφορες περιπτώσεις παικτών κάτω των 23 για την ενίσχυση του ρόστερ τους, ενώ έχουν ήδη αποφασίσει πως ο επιθετικός που θα αποκτηθεί για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, θα προέρχεται από το εξωτερικό. Δημοσιεύματα θέλουν τους Δώνη και Νταμπίζα να μελετούν ήδη ορισμένες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση από το εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη...