Οι πιθανές ενδεκάδες για το δεύτερο φιλικό

Από paok24.com: Ο Δικέφαλος του Βορρά το απόγευμα της Παρασκευής (19:00 ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στο δεύτερο τεστ κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.
Πηγή: paok24.com
Οι πιθανές ενδεκάδες για το δεύτερο φιλικό

Όπως και στο φιλικό με την Κ23 της Γάνδης, έτσι και στο φιλικό με την Άντερλεχτ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση δύο ενδεκάδων, σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Για μία ακόμη φορά δεν είναι σαφές ποιες θα είναι οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για τους γκολκίπερς, όμως όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, με τα ερωτηματικά όμως να υπάρχουν και πάλι.

Η μία... δεκάδα αποτελείται από τους Μαλεζά, Μιχόγεβιτς, Κίτσιου, Μπαλογιάννη, Κάνιας, Σάκχοφ, Καντουρί, Ζαμπά, Λάμπρου και Μυστακίδη.

Στη δεύτερη θα βρίσκονται οι Βαρέλα και Χατσερίδης (εάν έρθει το έγγραφο που παραμένει σε εκκρεμότητα από την Ντιναμό) στο δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, με τον Κρέσπο να παίρνει θέση αριστερού μπακ και τις υπόλοιπες θέσεις να καταλαμβάνονται από τους Χαρίση, Μαουρίσιο, Πέλκα, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ και Κουλούρη.

Διαβάστε ακόμη...