Έτοιμος για το ΒCL

Από paok24.com: To μήνυμα της ΚΑΕ για το Basketball Champions League, το οποίο ανακοίνωσε χθες τις λεπτομέρειες και τις ομάδες της επόμενης σεζόν, μήνυμα που είχε ξεχωριστή αναφορά σε έναν αντίπαλο από τα παλιά. Τη Βίρτους Μπολόνια.
Πηγή: paok24.com
Έτοιμος για το ΒCL
Η ιταλική ομάδα, μετά τις πολλές περιπέτειες που πέρασε, επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα είναι απευθείας στους ομίλους του BCL, όπως και ο ΠΑΟΚ. «Σχεδόν έτοιμοι για την επόμενη σεζόν του Basketball Champions League. Χαρούμενοι να δούμε νέους και παλιούς φίλους όπως η Βίρτους Μπολόνια στη σεζόν 2018-2019. Κλήρωση στις 11 Ιουλίου, επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, στις 9 Οκτωβρίου» ήταν το σχετικό μήνυμα της ΚΑΕ στο λογαριασμό της στο Instagram.

Πλην του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, απευθείας στους ομίλους θα είναι η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πάτρας, ενώ ο Άρης θα συμμετέχει στον πρώτο προκριματικό γύρο.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους, είναι οι ακόλουθες: Μπάμπεργκ, Λούντβιγσκμπουργκ, Τέλεκομ Μπον από τη Γερμανία, Τενερίφη, Φουενλαμπράδα από Ισπανία, Στρασμπούρ, Λε Μάν, Ντιζόν από Γαλλία, Μπεσίκτας, Μπάνβιτ, Εσκισεχίρ από Τουρκία, Βενέτσια, Αβελίνο, Βίρτους Μπολόνια από Ιταλία, Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Χαποέλ Χολόν από Ισραήλ, Νεπτούνας από Λιθουανία, Νίμπουρκ και Οπάβα από Τσεχία, Οστάνδη από Βέλγιο, Βέντσπιλς από Λετονία, Ανβίλ από Πολωνία και Ολίμπια Λιουμπλιάνας από Σλοβενία.

26 ομάδες συμμετέχουν απευθείας στους ομίλους και οι άλλες 6 για να συμπληρωθούν οι 32, θα προκύψουν από τη διαδικασία των προκριματικών, όπου πέραν του Άρη, συμμετέχει η Μούρθια που πέρσι έφτασε μέχρι το Final Four, η Εστουντιάντες, η Ναντέρ, η Μέντι Μπαϊρόιτ, η Νίζνι Νόβγκοροντ, η Άβτοντορ Σάρατοφ και άλλες.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...