Ξένο «σώμα» ο Λεβέκ

Από sdna.gr: Ιδιαίτερα... βαρύ είναι το κλίμα για τον Ντοριάν Λεβέκ στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Στο ξενοδοχείο ο Γάλλος λόγω... ενοχλήσεων, απών από την απογευματινή προπόνηση.
Πηγή: sdna.gr
Ξένο «σώμα» ο Λεβέκ

Λύση στο θέμα Λεβέκ καλείται να βρει η διοίκηση του ΠΑΟΚ καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο Γάλλος αμυντικός αποτελεί πλέον ξένο... σώμα για τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Χθες, πριν την έναρξη του β΄ημιχρόνου και ενώ ήταν προγραμματισμένο να πάρει φανέλα βασικού στην δεύτερη ενδεκάδα που δοκίμαζε ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στην Κ23 της Γάνδης, ο Ντοριάν Λεβέκ έκανε λόγο για ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε λεπτό στο πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας του.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα, ο νεαρός Μπαλογιάννης να βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο, όντας σήμερα ιδιαίτερα επιβαρυμένος.

Μάλιστα, ο 29χρονος αμυντικός δεν εμφανίστηκε ούτε στην απογευματινή προπόνηση, επιλέγοντας να παραμείνει στο ξενοδοχείο για... θεραπεία. Η συμπεριφορά του Λεβέκ δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον προπονητή του Δικεφάλου, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό του για την περίπτωση του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: "Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν θα κρυφτώ... Θα πρέπει να βρούμε μία λύση".

Γενικότερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ενοχλημένοι από τον Γάλλο αμυντικό και το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στην υπόθεσή του καθώς η διάθεση του Λουτσέσκου είναι ξεκάθαρη, παρά την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε με φόντο τη νέα σεζόν.

Βέβαια το θέμα της αποχώρησής του από τις τάξεις του Δικεφάλου δεν μοιάζει εύκολο, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να μην δείχνει διάθεση για συμβιβασμό...

Διαβάστε ακόμη...