Ο Μπαλογιάννης η αποκάλυψη του φιλικού

Από arenafm.gr: Ο Κώστας Μπαλογιάννης ήταν η αποκάλυψη του φιλικού του ΠΑΟΚ με την Κ-23 ομάδα της Γάνδης.
Πηγή: arenafm.gr
Ο Μπαλογιάννης η αποκάλυψη του φιλικού

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί, ούτε πολύ περισσότερο να παίξει για 90΄ και μάλιστα ως αριστερό μπακ σε μια θέση που δεν την γνωρίζει.

Ο Μπαλογιάννης που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία μέχρι το 2021 είχε την ευκαιρία του και την άρπαξε από τα μαλλιά.

Αρχικά κλήθηκε να αντικαταστήσει, ελλείψει άλλου, το κενό του βιεϊρινια το αριστερό άκρο της άμυνας και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος αφού ο Λεβέκ που ήταν προγραμματισμένο να τον αντικαταστήσει παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο νεαρός δεν είχε παίξει αριστερός παρά μια δυο φορές τη θέση αυτή, χωρίς όμως να αφήσει να φανεί η...απειρία του.

Πρόκειται για ένα σοβαρό παιδί που στις προπονήσεις δείχνει πως είναι πειθαρχημένος έχοντας παράλληλα και το τσαγανό που χρειάζεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πολύ δουλειά μπροστά του αλλά τις πρώτες εντυπώσεις τις κέρδισε.

Όταν ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε για αυτόν το πρόσωπο του γέμισε χαμόγελα. « Θα μπορούσε να γίνει ακραίος αμυντικός και μάλιστα από τους καλύτερους. Είναι ένα νέο παιδί που μπορεί να μάθει εύκολα» είπε ο Ρουμάνος.
Κάπως έτσι ο Κώστας Μπαλογιάννης «μπήκε» για τα καλά στην φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...