Παίρνει Εφραιμίδη ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Σε ακόμη μια απόκτηση Έλληνα παίκτη θα προχωρήσει από ότι φαίνεται η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μετά τις ελεύσεις των Δημήτρη Τζούριτς, Κώστα Καπετανίδη και Τάσο Γάτση, καθώς θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της τον Νικήτα Εφραιμίδη.
Πηγή: inpaok.com
Παίρνει Εφραιμίδη ο ΠΑΟΚ

Όπως είχατε ενημερωθεί και σε προηγούμενο άρθρο (δείτε ΕΔΩ) με πληροφορίες που εξασφάλισε πρώτο το INPAOK για την προτίμηση των «ασπρόμαυρων» στον εν λόγω παίκτη, o 29χρονος λίμπερο ύψους 1.91 (μπορεί να παίξει και ως ακραίος) έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κυπελλούχους Ελλάδας και η επίσημη ανακοίνωσή του από το Τ.Α.Π. του ΠΑΟΚ αναμένεται σύντομα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Επίκουρου Πολίχνης, των Νέων Μουδανίων, του Ηρακλή, της Νίκης Αιγινίου, της Λαμίας, του Φοίνικα Σύρου, του Παμβοχαϊκού και μέχρι πέρσι της Κηφισιάς με την οποία ήταν φιναλίστ το 2017 στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που είχε διεξαχθεί στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, ενώ μετράει παράλληλα και 15 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα.

Τέλος, μετά την ανανέωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και την προσθήκη του Εφραιμίδη «κλείνουν» οι θέσεις των λίμπερο με τον Θάνο Παπαδημητρίου να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν και να αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...