Νιώθουν όλοι πολύτιμοι και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος

Από paokrevolution.net: Επτά προπονήσεις έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας και σήμερα ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι.
Πηγή: paokrevolution.net
Νιώθουν όλοι πολύτιμοι και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος

Ένα από τα πιο σημαντικά συμπεράσματα αυτών των ημερών που η ομάδα βρίσκεται στην Ολλανδία, είναι η πετυχημένη διαχείριση του ρόστερ από τον Λουτσέσκου, κάτι που για παράδειγμα δεν έκανε ο Στανόγεβιτς. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής από τους 28 που είναι συνολικά στο Χορστ που να νιώθει πως είναι περισσευούμενος. Ακόμη και ο νεαρός Μπαλογιάννης που γνωρίζει ότι βρίσκεται εδώ για να πάρει εμπειρίες και θα επιστρέψει για να κάνει προετοιμασία με την Κ20, συμμετέχει αρκετές φορές στο πρόγραμμα μετά το αρχικό ζέσταμα.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες παίρνουν μέρος στις ασκήσεις τακτικής αλλά και στα οικογενειακά διπλά, με τον Λουτσέσκου να μοιράζει το χρόνο σε Ενρίκε, Λημνιό και Λάμπρου όταν κάποιος από αυτούς δεν χωρά στις δυο ενδεκάδες. Και είναι προφανές πως αυτό δεν γίνεται τυχαία γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πήρε στην τύχη τον συγκεκριμένο αριθμό παικτών μαζί του. Αυτό τον αριθμό ήθελε και με αυτόν δουλεύει περιμένοντας φυσικά τον φορ και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ίσως και τους διεθνείς.

Διαβάστε ακόμη...