«Έχουμε συμφωνήσει για Κουλούρη»

Από inpaok.com: Όπως σας ενημερώσαμε τα ξημερώματα της Τρίτης (26/6), ο Ατρόμητος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Έχουμε συμφωνήσει για Κουλούρη»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τον Έλληνα επιθετικό, αλλά και για τον Δημήτρη Χατζηϊσαΐα που αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τους δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ:

«Έχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Κουλούρη και λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Όσον αφορά τον Χατζηισαΐα, θεωρώ ότι και με αυτό το θέμα θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Περιμένει απλά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να έρθει και πάλι κοντά μας. Για τον Ουάρντα είναι τιμή μας που αγωνίζεται στο Μουντιάλ, είναι ένας παίκτης που πρόσφερε στην ομάδα μας και προήγαγε το ποδόσφαιρο».

Για την καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ:

«Γιατί να μην είναι καλή; Με όποιες ομάδες μας σέβονται, τις σεβόμαστε κι εμείς. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι δανεικοί σε εμάς, εξελίχθηκαν και παράλληλα είχε οφέλη και ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...