Έρχεται τρελαμένος ο Όκολιτς!

Από inpaok: Απόλυτα ενήμερος και… τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο Αλεξάνταρ Όκολιτς, πριν καν υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
Έρχεται τρελαμένος ο Όκολιτς!

Ο 24χρονος Σερβος μίλησε στην ιστοσελίδα της NOVA εκφράζοντας την ανυπομονησία του να έρθει στον Δικέφαλο, τον οποίο γνωρίζει πλέον πολύ καλά.

Αναμένοντας με την Εθνική ομάδα της χώρας του την πτήση από την Κίνα για το Παρίσι και έχοντας δύο …χαρές στις βαλίτσες του, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι διπλά χαρούμενος. Επιστρέφω σπίτι με την πρόκριση στην τελική φάση και όταν προσγειωθούμε στο Βελιγράδι θα στείλω υπογεγραμμένο το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ. Νιώθω εξαιρετικά…».

«Ξέρω σχεδόν τα πάντα. Ρωτήστε με και θα σας απαντήσω. Για το Παλατάκι, για τους οπαδούς της ομάδας, για τον Μίταρ (σ.σ. Τζούριτς), για τα πάντα. Ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη, να παίξω μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό. Να είστε σίγουροι ότι όσο πιο δυνατά φωνάζουν οι οπαδοί μας τόσο πιο δυνατά θα κτυπάω εγώ…» συνέχισε ο Όκολιτς καταλήγοντας:

«Όλα έγιναν γρήγορα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είδα τα video από την εξέδρα και είδα ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι on fire. Το ίδιο θέλω να είναι και η ομάδα. Είμαι μαχητής και τα δίνω όλα στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...