Ο ΠΑΟΚ χτίζει, δεν τζογάρει…

Από forza: Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Χατσερίδη, πήρε τον Ζαμπά, ο επιθετικός έρχεται, κάποια στιγμή θα κλείσει κι ένας χαφ.
Πηγή: forza
Ο ΠΑΟΚ χτίζει, δεν τζογάρει…

Φτάνουν όλοι αυτοί για να αποκλείσει την Βασιλεία σε ένα μήνα;

Και ποιος είπε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφές για να αποκλείσει την Βασιλεία και να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;

Πολλοί περίμεναν μια χαφάρα και μια σεντερφοράρα για να πάει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ευτυχώς, στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τέτοια προσέγγιση.

Δε νομίζω ότι οι μεταγραφές και γενικότερα ο σχεδιασμός της ομάδας, έχουν ως πρωταρχικό στόχο να περάσει ο ΠΑΟΚ τρεις γύρους αυτό το καλοκαίρι. Ίσως θα ήταν κι εγκληματικό! Θα ήταν σίγουρα «τζογαδόρικο» να κάνεις μεταγραφές με την ελπίδα να αποκλείσεις Βασιλείες, Ντιναμό Κιέβου, Άγιαξ, Μπενφίκες, Φενέρ και δε συμμαζεύεται, για μια εφήμερη επιτυχία και χαρά.

Η στόχευση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, είναι να γίνει ακόμη πιο δυνατή ομάδα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να πάει, μπορεί και όχι. Το πιο πιθανό είναι όχι. Δεν είναι αυτοσκοπός αυτή την εποχή.

Το πιο πιθανό, είναι να δούμε φέτος τον ΠΑΟΚ να παίρνει το πρωτάθλημα και να κάνει μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει ομάδα για να αλλάξει επίπεδο, να κυριαρχήσει στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και να είναι ανταγωνιστικός και στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κι αυτό το καλοκαίρι, φαίνεται ότι γίνεται ακόμη καλύτερη. Είναι φανερό ότι θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια με την ομάδα, που φτιάχνει, είναι φανερό ότι θα πάρει πρωταθλήματα, ότι θα πάει στα προκριματικά των πρωταθλητών και θα αρκεί να αποκλείει ομάδες όπως η Αστάνα ή η Μάλμε για να πάει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την ομάδα, που φτιάχνει ο ΠΑΟΚ, όλα αυτά θα έρθουν, είναι θέμα χρόνου.

Κι είναι πολύ καλό, που ο ΠΑΟΚ χτίζει αυτό το καλοκαίρι και δεν τζογάρει. Διότι, ως γνωστόν, ο παίζων συνήθως χάνει. Αυτός, που έχει πλάνο και κινείται μεθοδικά πάνω σ΄ αυτό, στο τέλος κερδίζει.

Διαβάστε ακόμη...