Οι ... βενιαμίν της ομάδας

Από novasports.gr: Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς και ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης είναι οι βενιαμίν της φετινής ομάδας.
Πηγή: novasports.gr
Οι ... βενιαμίν της ομάδας

Ηλικιακά, μπορεί σ' αυτούς να συμπεριλαμβάνεται και ο Μάριος Σιαμπάνης μεν όντας συνομήλικος του Μπαλογιάννη (σ.σ. 19 ετών) αλλά η εμπειρία του όντας με την πρώτη ομάδα την τελευταία διετία τον θέτει εκτός αυτής της κατηγορίας.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός στα 22 του χρόνια αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη ως μια επένδυση για το μέλλον. Και με την παρουσία των Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά, Χατσερίντι στην πρώτη ομάδα, την αντίστοιχη των Χατζηισαϊα – Πούγγουρα στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, γίνεται αντιληπτό πως πρέπει να προσπαθήσει σημαντικά και να βελτιωθεί αντίστοιχα προκειμένου να δημιουργηθούν προοπτικές ουσιαστικής παρουσίας του στην πρώτη ομάδα.

Ο δε Μπαλογιάννης, εκ των πρωταγωνιστών της Κ20, πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021, ως έμπρακτη απόδειξη του πόσο πολύ υπολογίζεται από τους ανθρώπους της ομάδας για το μέλλον της. Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι αυτοί που μαζί με κάποιον εκ των συνεργατών του κ. Λουτσέσκου δουλεύουν ξεχωριστά για να βελτιώσουν τις ατομικές αδυναμίες τους και ν' αποφασιστεί αν θα δοθούν δανεικοί σε κάποια άλλη ομάδα για την επικείμενη σεζόν ή αν η τύχη τους θα είναι διαφορετική.

Διαβάστε ακόμη...