Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.2

Από acpaok.gr: Μετά την πρώτη εβδομάδα υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού για τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, ακολούθησε η δεύτερη.
Πηγή: acpaok.gr
Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.2

Μετά τις προσθήκες στο ανδρικό βόλεϊ, την σκυτάλη πήρε το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ενώ η ενίσχυση συνεχίστηκε και στα τμήματα χάντμπολ γυναικών και πόλο ανδρών.

Την αρχή έμελλε να κάνει το τμήμα χάντμπολ γυναικών, με την ανανέωση της συνεργασίας με την Βασιλική Γκάτζιου.

Συνέχεια πήρε το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου εκεί όπου υπήρξαν τέσσερις ανανεώσεις συνεργασίας και τρεις νέες μεταγραφικές προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα για ακόμα μία χρονιά θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ οι Θοδωρής Πετρίδης, Απόστολος Παλάσκας, Νίκος Κοκώνης και Κώστας Κοτανίδης. Η έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Λοΐζο ήταν η αρχή για αυτήν την εβδομάδα καθώς στην συνέχεια ακολούθησαν, οι μεταγραφές των Σωτήρη Γιόσμου από τον Διομήδη Άργους και Παντελή Κωστακίδη ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό/Ομ. Ξυνή.

Οι μεταγραφές συνεχίζονται και στο τμήμα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ MORRIS με την ομάδα να ανακοινώνει ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Διονύση Καρούτζου. Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή μέχρι στιγμής για την ομάδα του Δικεφάλου, η οποία στοχεύει σε μία πολύ δυνατή σεζόν.

"Ζεστή" αναμενέται να είναι και η επόμενη εβδομάδα με τους αρμόδιους των τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ να συνεχίζουν τις επαφές τους, για την ενίσχυση των τμημάτων ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, υπό την εποπτεία του προέδρου κ. Αθανάσιου Κατσαρή.

Κοινό χαρακτηριστικό για όλα τα τμήματα ο δυνατός ελληνικός κορμός, ο οποίος πλαισιωμένος από ξένους αθλητές εγνωσμένης αξίας θα τα βοηθήσουν να είναι ανταγωνιστικά στα πρωταθλήματά τους.

To be continued...

Διαβάστε ακόμη...