Ελπίδες για Πρίγιοβιτς

Από inpaok.com: Η Σερβία το βράδυ της Παρασκευή (22/6), γνώρισε την ήττα από την Ελβετία με 2-1, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να ψαλιδίζει τις ελπίδες πρόκρισης των «Πλάβι» στην φάση των νοκ άουτ του Μουντιάλ.
Πηγή: inpaok.com
Ελπίδες για Πρίγιοβιτς

Πλέον οι Σέρβοι, θέλουν μόνο νίκη απέναντι στην Βραζιλία στις 27/6, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση, κάτι που δυσκολεύει τις προσπάθειες τους, δεδομένου πως και η «Σελεσάο» μόνο αδιάφορη δεν θα είναι στο συγκεκριμένο ματς.

Η παραπάνω εξέλιξη, μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ, καθώς ενδεχόμενος αποκλεισμός της Σερβίας, δίνει ελπίδες στους ανθρώπους του Δικεφάλου, για συμμετοχή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, στα ματς των «ασπρόμαυρων» με την Βασιλεία στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εφόσον η Σερβία αποκλειστεί, τότε ο Πρίγιοβιτς θα επιστρέψει στις 28 Ιουνίου και θα έχει στην διάθεση του δύο εβδομάδες ξεκούρασης, προτού ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι το πρώτο ματς του Δικεφάλου με την Βασιλεία, θα έχει προλάβει και ένα δεκαήμερο προπονήσεων με τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε ακόμη...