Μεταγραφικές «σκέψεις» στον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Συνεχίζονται οι μεταγραφικές συζητήσεις μεταξύ των ιθυνόντων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με φόντο το «χτίσιμο» της ομάδας της σεζόν 2018-2019.
Πηγή: inpaok.com
Μεταγραφικές «σκέψεις» στον ΠΑΟΚ

Εν αναμονή της απάντησης του Φιλ Γκος, και με δεδομένο πως ο Δημήτρης Κατσίβελης έως τις 30 Ιουνίου έχει τη δυνατότητα αποχώρησης, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν διάφορες περιπτώσεις, προκειμένου να καλύψουν πιθανά κενά, αν τυχόν υπάρξουν.

Εκτός των περιπτώσεων των ξένων που προτείνονται καθημερινά και εξετάζονται (είναι νωρίς βέβαια), αλλά και αυτών που θα «τσεκάρουν» οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Νίκος Σταυρόπουλος στο Summer League του Las Vegas, οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» έχουν στη λίστα τους και Έλληνες παίκτες.

Μέσα σε αυτή, βρίσκονται και δύο νεαροί γκαρντ, ο Δημήτρης Σταμάτης και ο Βασίλης Μουράτος, χωρίς όμως να αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή κάποιος εκ των δύο.

Ο 22χρονος Σταμάτης (μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «1» και στη θέση «2») αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του Κολοσσού, με μέσο όρο 3,3 πόντους, 0,9 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στις μικρές εθνικές ομάδες και ο προπονητής του Δικεφάλου πιστεύει στις ικανότητές του.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και στην περίπτωση του 20χρονου Μουράτου, ο οποίος πέρυσι έφτασε μια «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ που τελικά δεν κινήθηκε για την απόκτησή του, με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή να πραγματοποιεί μια μέτρια γενικά χρονιά με τον ΓΣΛ Φάρο.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Γκος στην ομάδα, καθώς εφόσον ο Αμερικανός πει το «ναι» και δεν αλλάξει κάτι με τους Κατσίβελη-Κόνιαρη, τότε τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά...

Διαβάστε ακόμη...