Γεμάτη μέρα

Από paok24.com:Οι ρυθμοί στο Χορστ ανέβηκαν από την πρώτη ημέρα και η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και στη δεύτερη ημέρα προετοιμασίας του Δικεφάλου επί ολλανδικού εδάφους.
Πηγή: paok24.com
Γεμάτη μέρα

Την Παρασκευή το απόγευμα άνοιξε και επισήμως το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου. λίγες ώρες μετά την άφιξη τους στην Ολλανδία να δίνουν κατευθείαν ραντεβού στο γήπεδο.

Εκεί οι ρυθμοί ανέβηκαν, με το... μενού να περιλαμβάνει την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε τρεις ομάδες, όπου η μία δούλευε στην ανάπτυξη και τις τοποθετήσεις και οι άλλες δύο έπαιζαν μίνι δίτερμα με τακτικά στοιχεία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου έριξε ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της τακτικής ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, όσον αφορά την κίνηση τους στον αγωνιστικό χώρο με ή χωρίς τη μπάλα.

Η δουλειά συνεχίζεται για την αποστολή του ΠΑΟΚ με διπλή προπόνηση το Σάββατο. Η πρώτη το πρωί στις 11:00 ώρα Ελλάδος και η δεύτερη το απόγευμα στις 19:00.

Το PAOK24 βρίσκεται στο Χορστ της Ολλανδίας και σας μεταφέρει καθημερινά όλο το ρεπορτάζ και πλούσιο παρασκήνιο από τα όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...