Στρέλερ: «Ξέρουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο αθλητικός διευθυντής και μέλος της διοίκησης της Βασιλείας, Μάρκο Στρέλερ, μίλησε στον Arena fm 89,4 για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τον Πρίγιοβιτς και την Τούμπα.
Πηγή: arenafm.gr
Στρέλερ: «Ξέρουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

Η «σημαία» της ελβετικής ομάδας και «βαρύ της πυροβολικό» στο παρελθόν (118 γκολ σε 263 παιχνίδια) αναφέρθηκε, επίσης, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στους στόχους της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παραθέτουμε την συνέντευξη του 37χρονου αθλητικού διευθυντή της Βασιλείας:

-Πώς αντιμετωπίζετε την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ;

«Ξέρουμε, ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εξίσου δυνατή ομάδα είμαστε κι εμείς. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι για να περάσεις στον επόμενο γύρο. Κάθε ομάδα δίνει τα πάντα για να φτάσει στον επόμενο γύρο. Νομίζω, ότι το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση μας καθ' όλη την διάρκεια των δύο αγώνων. Η εμπειρία μας από την περσινή συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ συγκριτικά μας βοήθησε πολύ. Θέλουμε οπωσδήποτε και φέτος να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

-Τι ξέρετε για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Ο ΠΑΟΚ πήρε την 2η θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα πέρυσι, ξεπερνώντας πολύ γνωστές και παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός Πειραιά, που έπαιξαν επίσης πολλά διεθνή παιχνίδια στο παρελθόν. Θέλω να πω ότι είμαστε ενήμεροι για τον αντίπαλό μας και παίρνουμε πολύ σοβαρά τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια».

-Γνωρίζετε παίκτες του ΠΑΟK;

«Ξέρουμε όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ειδικά τον Πρίγιοβιτς που γεννήθηκε στην Ελβετία και έπαιξε στο ελβετικό πρωτάθλημα».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της Βασιλείας για την νέα σεζόν;

«Ο βασικός μας στόχος να ξαναπάρουμε το ελβετικό πρωτάθλημα και φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε σε διεθνές επίπεδο. Το πρώτο βήμα είναι να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στην συνέχεια να κερδίσουμε τα παιχνίδια του ομίλου μας για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

-Τι έχετε ακούσει για το γήπεδο του ΠΑΟΚ;

«Ξέρουμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ παθιασμένοι και δημιουργούν μία πολύ θορυβώδη ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους. Ελπίζω φυσικά και πολλοί δικοί μας οπαδοί να έρθουν στην Ελλάδα. Πιστεύω, ότι θα υπάρχει σπουδαία ατμόσφαιρα και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...