«Ο Σαββίδης τελείωσε την μεταγραφή Ζαμπά μέσα σε λίγες ώρες»

Από sdna.gr: Ο εκ των ατζέντηδων του Λέο Ζαμπά, ο Λεό Κορνατσίνι ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο του Ιβάν Σαββίδη στην γρήγορη ολοκλήρωση της μεταγραφικής και εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα για τον Βραζιλιάνο.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Σαββίδης τελείωσε την μεταγραφή Ζαμπά μέσα σε λίγες ώρες»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Ζαμπά στον ΠΑΟΚ: «Όλα έγιναν μέσα σε λίγες μέρες. Και άλλες ομάδες ήθελαν τον Ζαμπά, όμως, από τη στιγμή που το θέμα πήγε στον Σαββίδη το τελείωσε μέσα σε λίγες ώρες. Μας ενδιέφερε το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όμως, το πλάνο που υπάρχει είναι εντυπωσιακό ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεφύγει από τα ελληνικά όρια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει στα εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και στο κέντρο της επίθεσης.

Έκανε 26 συμμετοχές με τρία γκολ και επτά ασίστ με την Αχμάτ Γκρόζνι. Αναδείχθηκε τοπ ταλέντο κάτω των 20 ετών στο ρωσικό πρωτάθλημα και υπήρξε ενδιαφέρον από τη Γερμανία και την Τουρκία. Μάλιστα, δέχθηκε επίσημη προσφορά από ένα μεγάλο κλαμπ, όμως, ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα γι' αυτόν. Ο ΠΑΟΚ κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, ο Ζαμπά προέρχεται από μια φτωχή περιοχή της Βραζιλίας. Η ψυχολογία του δένει καλά με το περιβάλλον της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα για τον Ζαμπά».

Για τη ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Ζαμπά με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή έδειξε τεράστιο σεβασμό και πίστη στις δυνατότητες του παίκτη. Μας έδειξε από την πρώτη προσέγγιση ότι είναι ένας σοβαρός σύλλογος».

Για την πιθανότητα ο Ζαμπά να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της εθνικής Βραζιλίας: «Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός, ο Τίτε, ήταν αυτός που τον προώθησε σε ανδρικό επίπεδο από την U17 της Βραζιλίας. Έπαιξε πολλά παιχνίδια με την U20 και ήδη έχει ανοίξει συζήτηση για το ενδεχόμενο να είναι στην ολυμπιακή ομάδα. Είναι πιθανό στο μέλλον να βρίσκεται στην ανδρική ομάδα. Μέσω του ΠΑΟΚ αυξάνονται οι πιθανότητες».

Διαβάστε ακόμη...