«Έκλεισε» Κωστακίδη από Ολυμπιακό, θέλει και τον Κεδέρη!

Από paok24.com: Ουσιαστικές κινήσεις από τον ΠΑΟΚ με φόντο τη νέα σεζόν, "έκλεισε" τον Κωστακίδη του Ολυμπιακού και θέλει και τον Κεδέρη!
Πηγή: paok24.com
«Έκλεισε» Κωστακίδη από Ολυμπιακό, θέλει και τον Κεδέρη!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί οι Κοκκώνης, Πετρίδης, Παλάσκας, Λοΐζος, υπάρχει συμφωνία με τον Γιόσμου, ενώ έχουν αποχωρήσει επτά παίκτες.

Ο Δικέφαλος προχωράει την αντεπίθεση του στον μεταγραφικό σχεδιασμό, συνεχίζοντας το πλάνο με ουσιαστικές κινήσεις και ανανεώσεις, αλλά και με δυο ξένους που θα έχουν αρκετά μεγαλύτερη ποιότητα από τους περσινούς.

Παράλληλα όμως ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει τα... δίχτυα του και σε δυο παίκτες του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Και αυτό διότι όπως έχουμε σημειώσει μέσα από το PAOK24, ο Δικέφαλος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Κεδέρη. Ο αθλητής έκλεισε την σεζόν με την φανέλα του Δούκα όντας ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος και επιθυμεί να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ωστόσο, τυπικά τα δικαιώματα του τα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μέχρι τώρα δεν παραχωρεί τον παίκτη.

Παράλληλα όμως, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Παντελή Κωστακίδη του Ολυμπιακού, ο οποίος είπε το πολυπόθητο «ναι» στην «ασπρόμαυρη» διοίκηση και έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται πως το μεταγραφικό... παζάρι θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα, με τον ΠΑΟΚ να αναμένεται σύντομα να γνωστοποιήσει και άλλες ανανεώσεις σε σημαντικές θέσεις.

Διαβάστε ακόμη...