Ανακοινώνονται οι πίνακες διαιτητών!

Από sdna.gr: Στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Παρασκευή (22/6), εκτός από τους νέους κανονισμούς, θα ανακοινωθούν από τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και οι πολυαναμενόμενοι νέοι πίνακες διαιτητών!
Πηγή: sdna.gr
Ανακοινώνονται οι πίνακες διαιτητών!

Οι διαιτητές που διατηρήθηκαν, εκείνοι που καρατομήθηκαν, καθώς και αυτοί που προβιβάστηκαν στην μεγάλη κατηγορία θα γίνουν γνωστοί την Παρασκευή (22/6) κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα θα παρουσιάσει στους συμβούλους της ομοσπονδίας το νέο Κανονισμό Διαιτησίας που συνέταξε ο ίδιος και που μεταξύ άλλων θα προβλέπει –κατ' απαίτηση της FIFA- την δυνατότητα χρησιμοποίησης αλλοδαπών διαιτητών σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Ο νέος Κανονισμός Διαιτησίας δεν πρόκειται να ψηφιστεί απ' όλα τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ, όχι γιατί απαραιτήτως κάποιοι διαφωνούν με την ουσία των διατάξεων, αλλά επειδή ο Κανονισμός έρχεται την τελευταία στιγμή προς έγκριση, δεν τον γνωρίζει κανείς και καλούνται να τον ψηφίσουν χωρίς προηγουμένως να τον έχουν μελετήσει.

Ακολούθως, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θα γνωστοποιήσει στην Ε.Ε. της ΕΠΟ το νέο πίνακα διαιτητών της Super League, που απασχολεί πολύ έντονα τις ΠΑΕ.

Έτσι θα μάθουμε ποιοι διαιτητές θα αποτελέσουν παρελθόν και ποιοι θα μείνουν στον πίνακα, καθώς και εκείνους που θα ανέλθουν πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό και υπάρχουν μόνο φήμες που ούτε διαψεύδονται ούτε επιβεβαιώνονται.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...