«Υπόκλιση» και «αντίο» στον Ζαμπά (vid)

Από paok24.com: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρόεδρος της Αχμάτ Γκρόζνι, Μαγκομέντ Νταούντοφ, για τον Λέο Ζαμπά ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Υπόκλιση» και «αντίο» στον Ζαμπά (vid)

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας επιβεβαίωσε πώς η Αχμάτ Γκρόζνι και ο ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του επιθετικού Λεονάρντο Λίμα Ζαμπά.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα ο Μαγκομέντ Νταούντοφ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Ζαμπά έγραψε τη δική του ιστορία στον ρωσικό σύλλογο, ενώ χαρακτήρισε τον Βραζιλιάνο ως έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή που τον περιμένει μια λαμπρή καριέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ο Λέο Ζαμπά έγραψε το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου μας, σκοράροντας το πρώτο γκολ της ομάδας (σ.σ. το πρώτο γκολ του συλλόγου μετά την μετονομασία του). Είναι ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής που είμαι σίγουρος ότι τον περιμένει μια εξαιρετική καριέρα.

Για την ομάδα μας, ο Λέο αγωνίστηκε σε 25 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκοράροντας και τρία γκολ. Εύχομαι στον Λέο, καλή τύχη και επιτυχία τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική του καριέρα".

Η Αχμάτ Γκρόζνι ετοίμασε μάλιστα και ένα βίντεο με το οποίο "αποχαιρετάει" τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε ακόμη...