Κουούζελα: “Εξαιρετικός στο σκοράρισμα ο Πούκι”

Από arenafm.gr: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τέεμο Πούκι και ο πρώην τεχνικός του Άρη, Μάρτι Κουούζελα, με δηλώσεις του στον ARENA FM 89.4, σκιαγράφησε το προφίλ του Φιλανδού επιθετικού.
Πηγή: arenafm.gr
Κουούζελα: “Εξαιρετικός στο σκοράρισμα ο Πούκι”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προσωπική του άποψη για τον ποδοσφαιριστή: "Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο και σκοράρει εύκολα. Στα μειονεκτήματα του είναι ότι δεν είναι δυνατός και αρκετά ψηλός. Για μένα όμως είναι ο καλύτερο επιθετικός της εθνικής Φιλανδίας".

Για το αν ο Πούκι είναι παίκτης ρυθμού: "Κάθε παίκτης θέλει να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, με θητεία στην Γερμανία. Είμαι σίγουρος πως όταν θα προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ".

Για τα δυνατά του στοιχεία ως παίκτης: "Δεν είναι τόσο καλός δημιουργικά. Είναι όμως εξαιρετικός στο σκοράρισμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα".

Για το αν μπορεί να συνεργαστεί με τον Πρίγιοβιτς: "Θα πρέπει να μάθει τις ιδιαιτερότητες της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χρειάζεται λίγο χρόνο από τους οπαδούς και τον προπονητή".

Αν έχει καμία επικοινωνία με ανθρώπους του Άρη: "Προσπάθησα αλλά όχι ιδιαίτερα. Παρακολουθώ όμως την πορεία της ομάδας. Γνωρίζω ότι επέστρεψε ο Άρης στη Superleague και είμαι χαρούμενος. Θα υπάρχουν ξανά τα ντέρμπι Άρη- ΠΑΟΚ και αυτό είναι θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Διαβάστε ακόμη...