«Ξυπνάτε Μακεδόνες…»

Από inpaok.com: Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου εξέδωσε μια ανακοίνωση παίρνοντας θέση για το θέμα της Μακεδονίας.
Πηγή: inpaok.com
«Ξυπνάτε Μακεδόνες…»

Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

«Είμαστε της άποψης πως ελάχιστοι πολιτικοί της χώρας (τα τελευταία 100 χρόνια) πόνεσαν τον τόπο μας και αγωνίστηκαν γι' αυτόν, αλλά να δούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να δίνει με τόση ευκολία το τιμημένο όνομα της Μακεδονίας δεν το περιμέναμε.

Σε ελληνικό έδαφος ο Σκοπιανός πρωθυπουργός να μας λέει κατάμουτρα για το πόσο Μακεδόνας είναι αυτός και ο λαός του και να χειροκροτείται. Να λέει στα ίσα Έλληνες και Μακεδόνες θα πορευτούμε εν ειρήνη και ο δικός μας να χασκογελάει σαν βλαμμένο.

Τους παραδώσαμε την Μακεδονία τόσο απλά. Τους αναγνωρίζουμε ως Μακεδονικό έθνος και την γλώσσα τους ως μακεδονική. Και αύριο θα διεκδικήσουν και το έδαφος της Μακεδονίας μας. Την απάντηση των πολιτικών μας ήδη την βλέπουμε, ας την δώσουμε γιατί ένας πόλεμος δεν ωφελεί κανέναν.

Είδαμε την ελληνική αστυνομία να χτυπά τους Έλληνες με ζήλο και όλο το παραμύθι παρουσιάζεται σαν μια μεγάλη επιτυχία. Είδαμε Έλληνα βουλευτή να μιλάει μέσα στο κοινοβούλιο με την βουλγαρική διάλεκτο. Και έναν άλλο γελοίο να δίνει συνέντευξη στην Deutschewelle μιλώντας και αυτός βουλγαρικά και να δηλώνει Μακεδόνας.

Ξυπνάτε Μακεδόνες, ξυπνάτε Έλληνες.

Οι δύσκολες μέρες τώρα αρχίζουν. Στην Ελλάδα γεννήθηκαν πάμπολλοι ήρωες στην Ελλάδα όμως γεννήθηκε και ο Εφιάλτης. Ήδη σε γερμανική εφημερίδα είδαμε τον χάρτη της χώρας μας τα μισά νησιά του Αιγαίου να είναι από την τουρκική πλευρά. Είναι τυχαίο που αυτό το κρατίδιο με την βουλγαρική διάλεκτο να την υποστηρίζουν ως Μακεδονία Ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί;

Είναι φανερό πως επιδιώκεται η συρρίκνωση της πατρίδας μας έτσι ώστε να μην έχει την δύναμη για τίποτα και να ελέγχουν τα πάντα. Οι Έλληνες κατοικούν στο πιο όμορφο οικόπεδο της Γης και το θέλουν όλοι. Ο σύνδεσμός μας πάντα κρατούσε μια γραμμή μακριά από πολιτικά κόμματα και πρόσωπα. Αυτή η συμφωνία όμως μας εξοργίζει και θέλουμε να αντιδράσουμε.

Εκτός από ΠΑΟΚ είμαστε και Έλληνες. Καταγόμαστε από την Βόρεια Ελλάδα που βλέπουμε καθαρά πως απειλείται η πατρίδα μας και θα αντιδρούμε όσο βλέπουμε τέτοια λαμόγια να πουλάνε το έθνος μας. Ας είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί αυτοί είναι ικανοί για όλα.

ΥΓ4: Που 'σαι δάσκαλε Αριστοτέλη να δεις την κατάντια της πατρίδας σου. Τον μαθητή σου τον δίδαξες και κατέκτησε τον κόσμο όλο, και σήμερα μες την τρελή χαρά οι γελοίοι παραδίδουν την πατρίδα σου σε Σλάβους.

Με τιμή

Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ανόβερου»

Διαβάστε ακόμη...