Ζάμπα: «Η μεταγραφή που μου άλλαξε τη ζωή»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε πριν από περίπου τρεις μήνες ο Λεο Ζάμπα στην στην ισπανική έκδοση του YAHOO Sports. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην καριέρα του στην Ισπανία ενώ παράλληλα είπε ενδιαφέροντα πράγματα για την καθημερινότητά του.
Πηγή: thessports.gr
Ζάμπα: «Η μεταγραφή που μου άλλαξε τη ζωή»

Πώς σου φάνηκε ότι μπήκες στο top-5 των ποδοσφαιριστών του Ρωσικού πρωταθλήματος;

Είναι υπέροχα νέα. Είναι η πρώτη μου σεζόν εκτός Βραζιλίας, όλα είναι διαφορετικά και είμαι ο νεότερος σε όλο το πρωτάθλημα. Αυτή η διάκριση μου λέει ότι είμαι στο σωστό δρόμο.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον για σένα από τη Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

Ξέρω ότι το έγραψαν οι εφημερίδες. Επίσης διάβασα για Άρσεναλ και Ίντερ, αλλά τίποτα δεν έχει φτάσει σε μένα. Άλλωστε ο ατζέντης μου, δε μου λέει τίποτα για να μη χαλάσει τη συγκέντρωσή μου.

Παίζεις ως φορ ή ως στράικερ;

Αλλάζει συχνά αυτό. Γενικά, παίζω στην αριστερή πλευρά, αλλά έχω παίξει και πιο κεντρικός. Το σημαντικό είναι ότι τα καταφέρνω και στα δυο. Κάτι που με βοήθησε είναι η ελευθερία που έχω στην ομάδα. Παίζουμε 3-4-3 και δε χρειάζεται να σκοράρω τόσο πολύ όσο στη Βραζιλία.

Με ποιον ζεις εδώ;

Είμαι μόνος μου. Κάνω παρέα με τους Βραζιλιάνους της ομάδας και βγαίνουμε και με τις γυνάικες τους. Πηγαίνω για ψώνια, για φαγητό, έχω εγκλιματιστεί καλά.

Τι ήταν πιο δύσκολο εδώ;

Έχει πάρα πολύ κρύο. Ευτυχώς όταν ήρθε η παγωνιά, το πρωτάθλημα διακόπηκε και πήγα διακοπές στη Βραζιλία τον Δεκέμβριο. Αλλά έχω παίξει σε -10 βαθμούς κελσίου.

Το φαγητό;

Έχει τα πάντα εδώ. Γιαπωνέζικη κουζίνα, διάφορα εστιατόρια... αλλά μου λείπει το ρύζι και τα φασόλια της μαμάς μου. Αλλά αυτό είναι το τίμημα, έτσι; Αυτή η μεταγραφή ήταν η ευκαιρία που ζητούσε για να αλλάξω τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου.

Διαβάστε ακόμη...