“Δεν είναι Τούμπα η έδρα της Βασιλείας”

Από arenafm.gr: Για το πως περιμένουν οι Έλληνες ομογενείς της Ελβετίας την έλευση του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Βασιλεία αναφέρθηκε μιλώντας στον ARENA FM 89.4 ο πρόεδρος του συνδέσμου ΠΑΟΚ Ζυρίχης, Γιάννης Στεφανάκης.
Πηγή: arenafm.gr
“Δεν είναι Τούμπα η έδρα της Βασιλείας”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως υποδέχθηκαν την κλήρωση: "Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Επιτέλους μας έκανε η τύχη την χάρη. Περιμένουμε να δούμε και την ομάδα να προχωράει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βασιλεία δεν είναι τόσο δυνατή, όσο τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ ότι αν ο ΠΑΟΚ παίξει σοβαρά, μπορεί να προκριθεί άνετα".

Για τις δραστηριότητες του συνδέσμου: "Υπάρχει από το 2006. Έχουμε δικό μας χώρο στα περίχωρα της Ζυρίχης, που είναι σπίτι για κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ στην Ελβετία, είτε ζει εκεί, είτε έρχεται για ταξίδι. Περιμένουμε τα παιδιά που θα έρθουν από Ελλάδα να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο την μέρα του αγώνα. Είμαστε 50 μέλη, άλλα πιο ενεργά, άλλα λιγότερο. Προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται, σε όλα τα αθλήματα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και επαφές με συνδέσμους από την Ελλάδα".

Για το αν θα έρθουν στην Τούμπα: "Είναι μια περίεργη περίοδο, γιατί πέφτει πάνω στις διακοπές. Κάτι που σημαίνει ότι πολλοί θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα στο δεύτερο παιχνίδι".

Για τους Έλληνες που ζουν στην Ελβετία: "Πρέπει να είναι γύρω στις 20.000. Στην Ζυριχη, περίπου 5000. Υπάρχει ελληνικό στοιχείο και στην Βασιλεία. Θα έρθουν πολλοί και από την Γερμανία".

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου της Βασιλείας: "Δεν είναι Τούμπα. Για τα ελβετικά δεδομένα θεωρείται καλή έδρα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε την μάχη της εξέδρας. Γεμίζει, πάντως, το γήπεδο, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Διαβάστε ακόμη...