Στο... top-5 των Ρουμάνων προπονητών ο Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στην πατρίδα του την Ρουμανία, με τον 49χρονο τεχνικό του Δικεφάλου, να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε υψηλότερα αμειβόμενους προπονητές.
Πηγή: sdna.gr
Στο... top-5 των Ρουμάνων προπονητών ο Λουτσέσκου

Με αφορμή την συμφωνία του Νταν Πετρέσκου με την Γκουιζού Φενγκφένγκ, που θα αποφέρει στον 50χρονο προπονητή το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, η ρουμανική ιστοσελίδα, "zf.ro", παρουσίασε τους πέντε υψηλότερα αμειβόμενους προπονητές της Ρουμανίας.

Ανάμεσα τους και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, που βρίσκεται στη πέμπτη θέση, δεδομένου ότι στον Δικέφαλο αμείβεται με 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, την ώρα που ο πατέρας του, Μιρτσέα, καρπώνεται το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ από την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστα, βρίσκεται ο προπονητής της Γιανγκσού Σουνίνγκ, Κοσμίν Ολάριου, που αμείβεται με εφτά εκατομμύρια ευρώ ετησίως (!), με τον Νταν Πετρέσκου να βρίσκεται -πλέον- στην δεύτερη θέση με τα πέντε εκατομμύρια που θα προβλέπει η συμφωνία του με την Γκουιζού Φενγκφένγκ, ενώ στη τρίτη θέση είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Το όνομα του προπονητή της Αλ Γουάχντα, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, φιγουράρει στην τέταρτη θέση, με τον 42χρονο τεχνικό να αμείβεται με τρία εκατομμύρια ετησίως, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με τις 500 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει η συμφωνία του με τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...